6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Sinan Oğan’dan Ali Babacan’a gönderme sosyal medyanın gündeminde! | Video

Sinan Oğan’dan Ali Babacan’a gönderme sosyal medyanın gündeminde! | Video

26.05.2023 | 12:52

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan daha önce kendisine “Bir seçimlik adayların hep adını unutuyoruz ya!” diyerek dalga geçen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a canlı yayında “Neydi eski AK Parti’de bakanlık da yapmıştı? Vallahi çeyrek katkısı olmadan bir sürü milletvekili alan genel başkan neydi?” diyerek gönderme yaptı. Bu anlar sosyal medyada çokça paylaşıldı ve Oğan’ın Babacan’dan intikamını aldığı yorumları yapıldı. Öte yandan Sinan Oğan, bu konuyla ilgili sosyal

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs cumhurbaşkanı 2. tur seçimlerinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması sonrasında Millet İttifakı'nın destekçileri tarafından sosyal medyada adeta linç edildi; hakaretlere ve küfürlere de maruz bırakıldı. Sinan Oğan, TRT Haber'in programına dün gece konuk olarak hem sosyal medya lincine hem de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

OĞAN'DAN BABACAN'A GÖNDERME SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE!

Açıklamaları ilgiyle takip edilen Sinan Oğan'ın canlı yayın esnasındaki bir an ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Yayında Sinan Oğan'ın Ali Babacan'ın adını unutmasının aslında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a bir gönderme için yapıldığı iddia edildi. Çünkü Ali Babacan daha önce konuk olduğu bir televizyon yayında "Bak görüyor musunuz, bir seçimlik adayların hep adını unutuyoruz ya!" ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyadan birçok kişi Babacan'ın bu anlarını gösteren videoyu paylaşıp Sinan Oğan'ın dünkü canlı yayında Ali Babacan'dan intikamını aldığı yönünde yorumlar yaptı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA