6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Covid-19 aşısı açıklaması

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Covid-19 aşısı açıklaması "Aşı olmam konusunda sıkıntı yok" | Video

04.12.2020 | 14:54

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs aşısı olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında önemli açıklamalarda bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 11 Aralık tarihinde başlayacak olan Covid-19 aşılaması ile ilgili sorulan soruya da cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının 'Covid-19 aşısı olacak mısınız?' şeklindeki bir sorusuna ise "Aşı olmam konusunda sıkıntı yok" ifadeleri ile cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aşıda bir çeşitlilik olacak mı?" sorusuna "Çeşitlilik kesinlikle var. Uğur bey ile ben de bizzat görüştüm, Sağlık Bakanım da görüştü. Olay sadece Çin değil, Çin'in dışında Rusya ile de görüşmeler var. Ve bu konu ile ilgili olarak da şahsen benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil. Çünkü burada sağlık söz konusudur. Sağlığın söz konusu olduğu yerde, tabii ki bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak zorundayız. Hele hele kovid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında bir defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor. Temennimiz bir an önce bu tedavi yollarıyla vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır" yanıtını verdi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA