Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Kuyruk acısı…

Yunan'ın kuyruk acısını anlıyorum, anlıyoruz… İçimizdekilerin acısı nereden geliyor anlamakta güçlük çekiyorum.
Sözde sektör temsilcilerinin derin sessizliğine ne demeli?
Bu işin düşünce özgürlüğüyle tarifi mümkün değil.
Türkiye'nin birlik, beraberlik ve temsiliyetinin sembolüdür Cumhurbaşkanı… Cumhurun başına yapılan saygısızlık ülkesine yapılmıştır.
Beni bağlar… Benim başkanımdan rahatsız olanın rahatsızlığını gidermek benim görevim.
Beyler kusura bakmayın bir delinin kuyuya attığı taş değil bu… Bir ulusun tarihinden gelen kuyruk acısının dışa vurumudur.
Uyanan Türkiye'nin verdiği rahatsızlıktır.
Türk milletinin dirilişinin sembolüne alçakça saldırıdır… Affınıza sığınarak Anadolu'daki bir tabiri paylaşmak istiyorum; İt ürür kervan yürür… Sanmayın ki bu dirilişe sekte vurabileceksiniz… Sizin ürümeniz Türkiye'nin dirilişini engelleyemez.
Her yerde olmaya devam edeceğiz.
Uykularınız kaçacak… Rüyalarınızda bizi göreceksiniz. Bu daha başlangıç… Bu yaşadıklarınız uykusuz gecelerinizin habercisi.
'Mavi Vatan' bir kavram değil gerçeğin ta kendisi… O çirkin manşetlerle ancak kendinizi tatmin edersiniz… Türk milletinin uyanışı, şahlanışa geçiyor. Siz manşetinizle baş başa kalın.
Türkiye'ye karşı bu provokasyonunuz tutmaz… Karşılık bulmaz… Alçakça attığınız manşete Twitter hesabından Ruşen Aydın çok güzel karşılık vermiş.
Kapaksa kapak… Anladığınız dilse dil… Keyiflendim doğrusu… Bu densizliğe aynı dille verilebilecek en güzel cevap…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA