Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Lüks otocular çantacı oldu!

Rolls-Royce, Bugatti ve Bentley gibi süper lüks markalar, konfeksiyon ürünü ve saat gibi aksesuarları satmaya başladı. Son olarak Rolls-Royce yeni tasarladığı valizleri, Bentley ise özel olta setini tanıttı

Lüks otomobil markaları, sadece otomobil satışı yapmıyor. Kendi markalarıyla ürettikdikleri, cep telefonu, çanta, saat, kalem, cüzdan ve konfeksiyon ürünlerini de pazarlıyorlar. Genelde bu ürünlerin satışını showroom'larda ya da internet sitelerinde gerçekleştiriyorlar. Mercedes-Benz, Porsche, BMW, Maserati, Ferrari gibi markalar uzun yıllardır bu pazarlama yöntemini uyguluyor. Son yıllarda Rolls-Royce, Bugatti ve Bentley gibi süper lüks markalar da bu pazarlama yöntemine ilgi duymaya başladı.

OTO FİYATINA VALİZ
Kısa bir süre önce Rolls-Royce, Wraith modeli için 6 parçalık çok özel ürettiği valiz setini satışa sundu. 46 bin dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip valiz setini, Bespoke Dizayn Stüdyosu tasarladı. Bespoke, aynı zamanda Wraith modelinin de tasarımcısı. Sette, iki büyük ve tekerlekli bavul ile üç el çantası ve bir elbise çantası bulunuyor. Karbon fiberden üretilen çantalar, deri ile kaplanmış. Rolls-Royce CEO'su Torsten Müller-Ötvös, yeni ürünlerinin Rolls-Royce'un kurucularından Henry Royce'un "Var olanın en iyisini seçin ve onu daha iyi hale getirin, eğer en iyi yoksa, onu tasarlayın" sözlerini kanıtladığını söyledi.

BENTLEY'DEN OLTA SETİ
Bentley de yeni SUV modeli Bentayga için lüks aksesuarlar tasarlıyor. Marka, dünyanın en hızlı SUV'u olan Bentayga için tasarladığı olta setini geçen hafta tanıttı. Ahşap ve deri malzemeden, tamamen el işçiliği ile üretilen olta setini Mulliner tasarladı. Setin içinde ise çeşitli misinalar, olta kamışı, olta iğneleri gibi malzemeler bulunuyor. Olta setinin fiyatı henüz açıklanmadı. Ancak, fiyat etiketinin normal olta setlerinden yüksek olacağı kesin.

BUGATTİ'DEN AYAKKABI
Tokyo, Londra, Münih, Porto Cervo ve Montecarlo'da mağazaları bulunan Bugatti, oldukça zengin bir koleksiyona sahip. Mağaza dışında on-line satış da yapan Bugatti'nin koleksiyonunda, kadınerkek konfeksiyon, çanta, cüzdan, ayakkabı gibi ürünler bulunuyor.

DÜNYANIN EN PAHALI OTOMOBİL SAATİ
Bentley, İsviçreli saat markası Breitling ile uzun yıllardır işbirliği yapıyor. Birçok Bentley modelinin konsolundaki saatler Breitling imzası taşıyor. Breitling son olarak Bentayga modeline özel Tourbillon bir saat geliştirdi. Beyaz veya sarı altın kasa seçeneğiyle sunulan saat 8 elmas parçayla süslenmiş. Opsiyonel olarak satılan saatin fiyatı 160 bin dolar. Bentayga'nın fiyatı ise 229 bin dolardan başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA