Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Etli ekmek

Oruçlu değilseniz... Ramazan süresince Konya'da "açık lokanta" bulmanız güç.
Tek tük olsa bile... Camları "perdeyle kapalı."
"Etli ekmek" bir Konya klasiğidir... Yüzlerce "etli ekmekçi" var. Ama "gündüzleri kapalı." Sadece "iftardan sahura" açık.
Ayrıca... Etli ekmek "akşamları ağır oluyor... Pek tercih edilmiyor."
O nedenle... "Etli ekmek sektörü" ramazanda pek iş yapamıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA