Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fragmanı bile yetti

Atv'nin yeni sezonu merak ve sabırsızlıkla beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fragmanı sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Nasıl kırmasın ki, fragman Eşkıya tutkunlarının iştahını kabartacak ipuçlarıyla dolu.
Görünen o ki, geçen sezonu 'sap' geçiren Hızır Reis yeni bir aşka yelken açıyor. Ama belli ki gerçek sevda yerine yine ihanetle karşılaşıyor. Dizi tiryakilerinin yüreklerini ağzına getiren sahne ise Alparslan'ın hamile karısının vurulması... Ölecek mi, kalacak mı belli değil. Ama belli olan bir şey var ki, Alparslan'ın konsey masasını basıp, bu olaydan sorumlu tuttuğu kişinin cezasını kesmesi...
Hızır Reis aşkta mutluluğu bulacak mı? Alparslan'ın karısı ve bebeği kurtulacak mı? Konsey üyelerinden kim öldürülecek? Gel yeni sezon, geeel!..

Bizim siyasiler ne kibarmış?
ABD'nin iki başkan adayı Cumhuriyetçi Donald Trump ve Demokrat Joe Biden arasındaki televizyon tartışmasını izlediniz mi? Eğer kaçırdıysanız, şükredin. Çünkü seviyeleri, semt meydanında kavgaya tutuşan ergenlerin bile altında kaldı. Biri diğerine, "Palyaço" dedi, öteki berikine "Putin'in finosu" diye hakaret etti. "Irkçı", "Amerika'nın gördüğü en kötü başkan" ve "Kapa çeneni" lafları havada uçuştu. Birbirlerine sürekli ilk adlarıyla hitap ettiler. Bu ikisini izleyince üsluplarını sürekli eleştirdiğim bizim siyasetçilere bir özür borçlu olduğumu hissettim. En hararetli tartışmalarında bile birbirlerine "Bay" ya da "Sayın" diye hitap ediyorlardı en azından...
Bir yandan da ABD halkı için üzüldüm. Bu ikisinden başkasını bulamamışlar mı? Allah şimdi müstahaklarını verecek. Reziller içinde en az rezil olanını seçmek zorunda kalacaklar...

Kızlar, evden kaçmadan bu diziyi izleyin!
Gündüz reality show programları, evden kaçan kızlarını arayan anne-babalarla dolu. Pek çoğu baskıdan kurtulmak ya da ilk defa tattıkları aşkın peşinden koşmak için kendilerini maceraya atıyorlar. Bazıları da ekranlarda gördükleri televizyon ve sinema sektörünün ünlüleri arasına katılmak gibi gerçekleşmesi güç bir hayalin peşine takılıyorlar.
İşte şöhret olmak için evden kaçmayı düşünen o kızlarımıza bir tavsiyem olacak. Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisini izlemeliler. Dizi, televizyon sektörünün arka yüzünü gözler önüne seriyor. Bunu yaparken de bu dışı renkli, içi karanlık dünyaya ışık tutuyor. Bizim hayranlıkla izlediğimiz oyuncuların çoğunun ne kadar kaprisli, kibirli, yüksek egolu kişiler olduğu, şımarıklıklarının ardı arkasının kesilmediği sıkça konu ediliyor. Sektöre hakim olan en büyük alışkanlıkların ise kumpas kurmak, ayak kaydırmak, entrika çevirmek olduğu iddia ediliyor. Diyeceğim o ki; 'Menajerimi Ara'yı seyreden gözü dışarıda pek çok genç kızımız, üç bölüm sonra en güvenli yerin anasının dizinin dibi olduğuna kanaat getirir.
Bu arada dizide konuk oyuncu olan bütün ünlüler kendi karizmalarını çizmek için adeta birbirleriyle yarışır gibiler. Dizi bu haliyle, 'halkı ünlülerden soğutmakla' yargılanabilir. (!) Acaba diyorum, yapım şirketi bu 'yıpratma operasyonuyla' yeni projeleri için oyuncuların kaşelerini düşürmeye mi çalışıyor? Alın işte, sektörün yazarının bile aklı fikri entrikada...

Gaf kürsüsü
"Yırtık dondan çıkar gibi konuşmayın. Adam bir anlatsın ya!.." (Beyaz Futbol'da Sinan Engin, sürekli Ertem Şener'in sözünü kesen diğer yorumculara çıkışırken)

Zap'tiye
Neredeyse her ay bir genç kız, rezidanslardan aşağı atılıyor. Belli ki katilleri bulmak süre alacak. Şimdilik kadınlarımızı kurtarmak için hiç olmazsa rezidansların altına ağ gerelim bari!..

Ne demiş?
"Öfke aklı baştan alır. Akılsız baş da gövdede kalmaz." (Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Elçin Hatun'un sözü)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA