Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Keşke aşıyı bulsalardı

Pandemi süreci, bazı soysuzların geçim kaynağı oldu. Merdiven altında işe yaramayan maske üretip halkın sağlığıyla oynayanlar mı ararsınız, üzerlerine beyaz tulum, yüzlerine maske takarak kendilerine filyasyon ya da dezenfekte ekibi süsü verip girdikleri evleri soyanlar mı?
Bu alanda yeni bir dolandırıcılık türünden sizleri haberdar etmek istiyorum. Sakın ola ki kapınıza gelip "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla size maske ve kolonya getirdik. Aldığınıza dair şuraya imza atar mısınız?" diyenlere aldanmayın. Çünkü belge yerine size borç senedi imzalatıyorlarmış. Eğer bu taleple birileri kapınıza gelirse kimliklerinden emin olun, hediyeleri kapıya bırakmalarını söyleyin ve ne kadar ısrar ederlerse etsinler asla herhangi bir belge imzalamayın.
Dolandırıcılıkta adeta çağ atladık. Keşke şu becerimizi ve yaratıcılığımızı korona aşısını bulmaya yönlendirebilseydik.

Kulüpler de helal edecek mi?
Pazar günü yazmıştım; Fenerbahçe, yeni transferi Cisse'yi resmi internet sitesinden Şener Şen'in pilot Vecihi'yi canlandırdığı Gülen Gözler filminden bir sahne ile duyurmuştu. Filmin yapımcı ve yönetmeni merhum Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez ise hakkını twitter'dan helal etmişti. Güzel bir jest tabii... İyi de, bugüne kadar pek çok eski Yeşilçam filminde kulüplerin bayrakları, logoları, statları, hatta formaları fütursuzca kullanıldı. Telif açısından alacaklı kulüpler de acaba haklarını sinemacılara helal ederler mi?

Yapma ne olur Gucci!
Gucci ne? Dünyanın en bilindik moda markalarından biri. Son icraatı ne? Erkekleri maymun etmek...
Efendim, Gucci, 2021 erkek kreasyonunda kullanacağı 'entarileri' tanıttı. Bilmiyorum, 'merdiven silen gündelikçi kadın' görünümlü bu elbiseleri giyip sokağa çıkacak civanmert bulunur mu? Ama bir gerçek var ki, modacılar kendilerinden söz ettirmek için erkekleri madara etmekten geri durmuyorlar. Eee her zaman kadınlar adına pozitif ayrımcılık yapacak değiliz ya, bu sefer de hemcinslerimin hakkını savunayım istedim.
Bu arada erkeklere ikinci, üçüncü eş almalarını öğütleyen, Medeni Kanun'a savaş açtığını deklare eden eski GATA'nın başhekim yardımcısı zat vardı ya, hah işte o arkadaş bir başka videosunda evde Arap usulü beyaz entari giyip, bu memlekete pantolonu getiren padişahlara sitem etmişti: "Şu püfür püfür entariyi yalnızca evde giyebiliyorum. Bu rahatlığı sokakta yaşayamıyorum..."
Tamam işte Doktor Ali Bey, Gucci sizleri de düşünmüş. Alın bir entari, çıkın sokağa... Tabii daha fazla rezil olacak yüzünüz kaldıysa...

Sinemalar sinek avlıyor
Sektörle ilgili son sayılar yine köşemizin fahri sinema danışmanı Nizam Eren kardeşimden geldi. Şimdi sıkı durun: Toplam 1.605 perdede sadece 35.800 adet bilet kesilmiş. Yani gösterim başına günde ancak 7.3 bilet satılmış.
Eşinize, sevgilinize "Bak hayatım bu salonu senin için kapattım" diye hava atmak için sinemaya gitmenin tam zamanı!

Gaf kürsüsü
Beyaz Futbol'da Fenerbahçe'ye transfer olan İtalyan futbolcu Perotti'nin, Roma'da oynarken gol atan arkadaşını elle taciz ettiği görüntüleri hatırlatan Rasim Ozan Kütahyalı, "Gol atan Fenerbahçeliler aman dikkat" dedi. Diğer yorumcu Abdülkerim Durmaz belden aşağı muhabbete tüy dikti: "Sen galiba Perotti'nin partnerini kıskandın. İstersen sana gönderelim..."

Zap'tiye
Kimi çocukların sünnet derilerini vücuduna enjekte ediyor. kimi kuş pisliğini yüzüne sürüyor, kimi kendi kanını içiyor. Ünlüler, güzellik uğruna fena çirkinleşiyor...

Ne demiş?
"Cihan ateşler içindedir. Şeytanın ordusu cihanı yakar. Türk ordusu ise izam (Yollama, gönderme) kurar." (Kuruluş: Osman dizisinde Cüneyt Arkın'ın canlandırdığı Aksakallıların Reisi'nin sözü)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA