Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ailesini ve aşkını yanından ayırmıyor

Karantina günlerinde biten pek çok aşka inat, Derin Mermerci ile Murat Aslan'ın ilişkisi mutlu mesut sürüyor. Seyahat yasağı kalkar kalkmaz tatile çıkan aşıkların yaz tatili de devam ediyor. Fethiye ve Marmaris tatillerinde aşıklara, Derin Hanım'ın annesi Ender Mermerci, ablası ve eniştesi Tansa-Can Ekşioğlu çifti ve yeğenleri de eşlik etmişti.

Bu kez çekirdek aile olarak Bodrum'dalar. Caresse Otel'de konaklayan aşıklar, otelin iskelesinde objektiflere yansıdı. Kızlarını güneşten korumak için krem süren Derin Hanım, ardından sevgilisiyle keyif yaptı.

YABANCI DOSTLARIYLA
YENİ YAŞINA GİRDİ
"Kronolojik takvime göre değil, fizyonomik takvime göre yaşıyorum" diyen sosyetenin yaşsız kadınlarından Mine Kalpakçıoğlu, yurt dışından gelen misafirleriyle üç gün üç gece yeni yaşını kutladı. Önce yabancı dostlarına İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdiren, akşamına da Villa Emma Bahçe'de özel bir yemek veren Kalpakçıoğlu, ardından misafirlerini Bodrum'a götürdü. Bodrum'daki kutlama mekanı ise Yalıkavak Marina'daki Kai Lounge Bar'dı. Mine Hanım, şefin kendisine özel hazırladığı jelibonlu pastayı üfledi. Kutlamalar, ertesi günü plajda devam etti.

AŞKLARINI İ
LAN ETTİLER
Ülkemizin en ünlü ve en sevilen şeflerinden Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, bir süredir flört ediyordu. Ancak birkaç kez benim de mutluluklarına şahit olduğum çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Bu kural önceki gün 45 yaşına giren Arda Türkmen'in doğum gününde bozuldu. Melodi Elbirliler, birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıp altına da kalp emojisiyle birlikte "İyi ki doğdun" yazdı. Herkesin birbirlerine çok yakıştırdığı çiftin fotoğrafına, yüzlerce güzel yorum geldi.

Alaçatı'da moda daveti

Dünyaca ünlü İtalyan moda markası Pinko, yeni koleksiyonunu Alaçatı'da görücüye çıkardı. Marka, yeni cicilerini tanıtmak için Bazen Alaçatı'da özel bir davet düzenledi. Pinko Türkiye Distribütörü Deniz Caner ve Bazen Alaçatı'nın sahibi Banu Maga'nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Alaçatı'da tatilde olan moda tutkunu birçok ünlü isim katıldı. Tatile ara verip davete katılan ünlüler, tanıtımın ardından beğendikleri tasarımları satın aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA