Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Geri adım atmıyor

Raif Dinçkök ile 17 yıllık eşi Esra Hanım'ın evliliğinin üzerine, 10 yıl sonra ikinci kez kara bulutlar çöktüğünü ilk bu köşede okumuştunuz. 10 yıl önce bir yolunu bulup eşini boşanma kararından vazgeçiren uslanmaz çapkın Raif Dinçkök'ün, Esra Hanım'ın gönlünü tekrar kazanabilmek için resmen kırk takla attığını duyuyorum.

Kendisini birçok kez aldattığını ortaya çıkaran eşinin avukatlarına bahaneler uydurup atlatan Raif Bey, boşanmamakta ısrarlı! Ancak bu kez bunu başarmasının imkansıza yakın olduğu söyleniyor! Çünkü Esra Hanım, özellikle bu seferki ihaneti hazmedememiş! Çok üzgün olan Esra Hanım'ın herkese, "Artık bu son, boşanacağım" dediğini duyuyorum.

Pratik Çapa!
Seyahat yasaklarının kalkmasının ardından kendilerini yollara vuran seyyah çift Celal-Şebnem Çapa, son olarak Bodrum'a demir attı. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, Çapa çiftini önceki gün Hamdi Akın'ın 'modern köy'ü Bodrum Loft'ta görüntülemiş. Eşi Şebnem Hanım ile yüzen Celal Bey; denizden çıktıktan sonra, soyunma kabinine gitmeye üşenip eşi Şebnem Hanım'ın yardımıyla ıslak mayosunu iskelede değiştirivermiş! Pratikliğiyle tanınan Celal Bey, bu konuda da maharetini sergilemiş!!!

3 YILLIK AŞKTA İLK FOTOĞRAF
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rıfat Dedeman'ın estetik cerrah Evrim Uçkunkaya ile aşkı tescillendi! 13 yıllık eşi, oğulları Kemal ve Ali'nin annesi İpek Yönder'den 2017 yazında boşanan Rıfat Bey'in, senesine Evrim Hanım ile flört etmeye başladığını ilk bu köşede okumuştunuz. Ancak karda yürüyüp izini belli etmeyen aşıklar, birlikte hiç görüntülenememişti! Gizemli aşıklar sonunda yakayı ele verdi! Rıfat Bey, sevgilisi ve oğulları ile Bodrum tatilinde objektife yakalandı.

Yat sahipleri Hatice Teyze ile tanışacak

İstanbul'un elitlerinin yanı sıra, Kate Moss ve Naomi Campbell gibi dünyaca ünlü yıldızların da Bodrum'daki favori markası Hatice Teyze, mağazaları üçledi. Üçüncü mağaza Bodrum'da Yalıkavak Marina'da açıldı. Hayırlı olsun demek için aradığım markanın yaratıcısı Işıl Tan, yeni mağazasında, özellikle lüks yatlarıyla Bodrum'a gelen yabancı turistlere Türkiye'nin yerel tatlarını ve doğal içerikli cilt bakım ürünlerini tanıtmayı amaçladığını söyledi. Anlaşılan, dünyaca ünlü yıldızlardan sonra dünyanın en zengin iş insanları da Hatice Teyze ile tanışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA