Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hediye değil bağış istiyorlar

Son zamanlarda sosyete ve sanat camiasında çok güzel ve 'hayırlı' bir trend söz konusu! Birçok ünlü, doğum gününde hediye yerine, arkadaşlarını seçtikleri vakıf ya da derneklere bağış yapmaya davet ediyor. Anne olmak için gün sayan Sinem Kobal, bu hareketin öncülerinden olmuştu. Kobal, doğum gününde sosyal medyadaki takipçilerinden hediye yerine Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağış yapmalarını istemişti.

ÇOCUKLAR İÇİN BAĞIŞ İSTİYORLAR
Son bir hafta içinde, önce Elif Dağdeviren'den, ardından da Mine Kalpakçıoğlu'ndan benzer bir mesaj aldım. Dağdeviren, doğum günü hediyesi yerine, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştiren Bir Dilek Tut Derneği'ne bağış yapmamı istiyordu.

"Hangi hediye, otizmli bir çocuğun hayatını değiştirmekten daha değerli olabilir?" diye yazan Kalpakçıoğlu da, Tohum Otizm Vakfı'na bağış yapmamı... Başta Dağdeviren ve Kalpakçıoğlu olmak üzere, doğum günlerinin 'iyilik günleri' olması için böylesi bir girişimde bulunan herkesin gönlüne sağlık. Umarım bu iyilik hareketi çığ gibi büyür.

İKİNCİ ÇOCUK İÇİN
FAZLA BEKLEMEDİLER
Nisan 2016'da Kıbrıs'ta evlenen Doruk-Tuğana Kaya çifti, mutlu evliliklerini 15 Ekim'de New York'ta doğan kızları Alara ile süslemişti. Öğrendim ki Kaya çifti, ikinci bebekleri için de ellerini çabuk tutmuş! Tuğana Hanım, ikinci bebeğine 5 aylık hamile. Bodrum'da karşılaştığım Tuğana Hanım, karnındaki bebeğinin cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi. İkinci kez kız babası olacağı için mutluluktan ayakları yere basmayan Doruk Kaya, Erdoğan'ın, başbakanlık zamanından beri söylediği "Üç çocuk yapın" sözünü yerine getirmeye kararlı gibi görünüyor.

AŞKI ÇITIR SEVGİLİDE BULDU
Jestleriyle Burcu Şendir'in ayağını yerden kesen sevgilisi Can Helvacıoğlu'nun, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun eski damadı olduğunu yazmıştım. Öğrendim ki, 'Eşim beni dövüyor' deyip 2011'de 2 milyon lira tazminat isteyerek boşanma davası açan Osman Bey'in kızı Merve Müftüoğlu da yeni bir aşka yelken açmış. Merve Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi ise yönetmen Deniz Akel'in oğlu Ediz Utkucan. Ediz Bey, evliliğinden bir kızı olan Merve Hanım'dan yaşça epey küçük! Bakalım bu ilişki yaz aşkı olarak mı kalacak, yoksa uzun soluklu mu olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA