Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ortaklıktan sonra evlilik de bitti

Atasay'ın patronu Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer Uras ile Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu Ahmet Uras'ın evliliklerinde ikinci krizi yaşadıklarını yazmıştım. Temmuz 2016'da evlenen ve geçen yıl yaşadıkları ilk krizi atlatan çiftin, yine evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim. Ancak öğrendim ki, maalesef ikinci krizi atlatamamışlar!

Hatırlarsanız; Ahmet Uras'ın kayınpederinin kurduğu, eşi ile ortağı ve yönetim kurulu üyesi olduğu, Huqqa, Huqqabaz, Market Bosphorus ve Qurabiye markaların yer aldığı Q Food & Beverage şirketinden ayrıldığını yazmıştım. Şimdi de, iş ortaklıklarının ardından hayat ortaklıklarını da bitirmişler. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlar. Ne diyelim; Allah ikisinin de yolunu açık etsin.

KIŞA HAZIRLANIYOR!

Demet Şener Küpeli, uzun süre üzerinde titizlikle çalıştığı markası Demet Şener-İstanbul'un 30 parçalık ilk koleksiyonunu beş ay önce moda tutkunlarının beğenesine sunmuştu. Online ve markasının Nişantaşı'ndaki showroom'unda satışa çıkan koleksiyon, büyük ilgi görmüştü. Kısa sürede büyük başarılara imza atan Demet Hanım'ın, özellikle kadın takım elbiselerinin çok beğenildiğini duyuyorum. Bu arada sonbahar-kış koleksiyonunu bitirmek üzereymiş, çok yakında satışa sunacakmış. Demet Şener- İstanbul'un yazlık cicilerini beğenen ve kışlıklarını bekleyen moda tutkunlarına duyurulur…

Nobu İstanbul için geri sayım başladı

Süzer Grubu, Türkiye ve dünyadaki yatırımların son derece yavaşladığı pandemi döneminde, ünlü oyuncu Robert De Niro'nun ortağı olduğu ve adını dünyaca ünlü şefi Nobu Matsuhisa'dan alan Nobu Restoran'ını açacaklarını müjdelemişti. İstanbul'a büyük bir heyecan katacak ve turizmi bir üst seviyeye taşıyacak olan mekan için hazırlıklar başladı. The Ritz- Carlton, İstanbul'da açılacak olan restoran için Nobu'nun yöneticileri ve mimarı İstanbul'a geldi. Görüşmeler sonunda bütün detaylarda anlaşıldı ve açılış tarihi de belirlendi. Nobu İstanbul, 2021 baharında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

ÜNLÜ MODACILARI
SANAT BULUŞTURDU
Biri Paris'ten, diğeri Londra'dan her fırsatta ülkemizin adını dünyaya duyuran dünyaca ünlü iki modacımız Ece Ege ve Hüseyin Çağlayan, bugünlerde Türkiye'deler. İki modacımız, önceki gün Bodrum'da bir araya geldi. Onları bir araya getiren ise sanat oldu. Ege ve Çağlayan, Istanbul '74'ün Maçakızı'nda açtığı '74Escape Gallery & Store'u ziyaret etti. Galerideki 'Kültürümüze Yolculuk' adlı seramik sergisini gezen modacılarımıza, Istanbul '74'ün kurucusu Demet Müftüoğlu Eşeli eşlik etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA