Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Davetlilerden korona testi istedi

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un, her yıl Bodrum Divan Palmira'da verdiği geleneksel yaz davetini sessiz sedasız gerçekleştirdiğini öğrendim. Bu yılki davet, önceki davetlerden çok farklı olmuş çünkü bu kez davete, pandemi damgasını vurmuş! Rahmi Bey, pandemiden dolayı davetli sayısını çok kısıtlı tutmakla kalmayıp bir de davetlilerinden Covid- 19 testi istemiş.

Evet, yanlış okumadınız. Dostlarına gönderdiği davet mektubunda, davete gelmeden önce Amerikan Hastanesi'nde Covid-19 testi yaptırmalarını rica etmiş. Test yaptırmayanı da davete almamış. 9 Ekim'de 90 yaşına basacak olan Rahmi Bey, ihtiyatlı davranmakta haklı ama dostlarından Covid testi istemek de biraz abartı olmuş sanki!!!

Bekarlığa veda etti

İş insanı Ekrem Vardar'ın, dört yıldır flört ettiği Tuğçe Eyilik'i babasından istediğini yazmıştım. Arayı çok açmayan aşıklar, cuma günü Sinan Şahinbaş'ın Bodrum'daki evinde, sadece gençlerin katılacağı 80 kişilik bir düğünle evlenecek. Dostları, ikinci kez telli duvaklı gelin olmaya hazırlanan Tuğçe Hanım'a, İstanbul'da Sunset'te minik bir bekarlığa veda partisi düzenledi. Sırtında 'Mrs. Vardar' yazılı, yanlarında melek kanatları olan sabahlığıyla çok mutlu görünen Tuğçe Hanım'ın mutluluğu umarım daim olur.

TEK SEBEP
PANDEMİ KORKUSU!
Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Eyilik ile iki yıldır flört ettiği finans uzmanı sevgilisi Berk Dinçtürk, geçtiğimiz cumartesi günü vuslata erecekti. Ancak son anda düğünü iptal ettiler! Four Seasons Bosphorus'taki düğünleri için 300 kişiye davetiye gönderen çiftin son anda evlenmekten vazgeçmesi kafaları karıştırmıştı! Ancak öğrendim ki, onların düğünü de Covid-19'a kurban gitmiş! Son ana kadar ısrarcı olan çift, artan vakalar nedeniyle düğüne üç gün kala izdivaçlarını ertelemek zorunda kalmış!

New York
heyecanı sardı
Ünlü şef İsmet Saz'ın TOI'si New York'ta şube açıyor. İsmi 'Trust of İsmet'ten (İsmet'e güven) doğan TOI'nin New York şubesi, 2021'in başlarında kapılarını aralayacak. Bir yıldır New York'ta yer arayan Saz, sonunda gönlüne göre bir yer bulmuş. Saz, bu topraklardan aldığı ilhamla, malzemesinden dekorasyonuna yüzde 100 yerli dokuların ilhamıyla yaşatacağı New York TOI için çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Yemeği ve canlı caz performansları ile İstanbul'da çok beğenilen TOI'nin New York'ta da fark yaratacağına eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA