Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendini Türk hekimlerine emanet edecek

Pandemi sürecini çok iyi yönettiğimiz ve dünyaya nam salan sağlık sistemimizden dolayı yurtdışında yaşayan ünlü ünsüz birçok vatandaşımız Türkiye'ye dönmüştü. Eylül 2010'da İngiliz Rupert Burbidge ile evlenip İngiltere'ye gelin giden, Başak Burbidge de pandemiye karşı Türkiye'ye sığınanlardan. Rıfat Özbek'in kardeşi Mithat Özbek'in kızı olan Başak Hanım, 5 yaşındaki kızı Isabella ve eşi Rupert Bey'i de alıp Türkiye'ye gelmişti.

Çeşme'de ailesiyle tatil yapan ve ikinci bebeğine hamile olan Başak Hanım ile konuştum; bu dönemde İngiltere'ye dönmeye niyeti olmadığını söyledi. "İngiltere'deki sağlık sistemi malum" diyen Başak Hanım, hatta çocuğunu da İstanbul'da doğuracağını belirtti. Başak Hanım, en doğru kararı vermiş, umarım sağlıkla çocuğunu kucağına alır.

BURSİYERLER
BELLİ OLDU
Dünya çapında stil sahibi isimler arasında gösterilen Ece Sükan, iki öğrencinin hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvamıştı. Dünyanın en prestijli 10 moda okulundan biri kabul edilen Istituto Marangoni Paris, Ece Sükan'ın adıyla Türkiye'den iki kişiye burs imkanı vereceğini açıklamıştı. Okulun akademisyenleri, yöneticileri ve kendisinin de içinde olduğu jüri; bir öğrenciye lisans, bir öğrenciye de yüksek lisans bursu sağlayacak. Sükan, kendisini çok heyecanlandıran bu projenin sonuçlarını 8 Eylül'de açıklayacaklarını söyledi.

Pandemi arası sona eriyor

Mart'tan bu yana flört ettiği Kaan Demirağ ile ciddi bir ilişki yaşayan Aslışah Alkoçlar, tam bir hayvan dostu. Evinde, Muhtar, Paco ve Coco adını verdiği Cocker cinsi üç köpeği ile birlikte yaşıyor. "Çetem" dediği köpeklerine büyük zaman ayıran Aslışah Hanım, bugünlerde bir yandan da işiyle ilgileniyor. Çünkü Kasım'da Armutlu'da açtığı ancak pandemi nedeniyle kapatmak zorunda kaldığı sağlıklı beslenme ve spor merkezi Balance Box'ı yeniden hizmete sokacak. Önceki gün merkezini, nano dezenfektanlarla dezenfekte ettiren Aslışah Alkoçlar, kısa bir süre sonra müşteri kabul etmeye başlayacak.

Boğaz'da moda buluşması

Uzun bir aradan sonra İstanbul'da bir moda etkinliği gerçekleşti. Moda Tasarımcılar Birlik ve Dayanışma Derneği ile Kariyer Eğitim Kurumları'nın işbirliğinde ilki düzenlenen Fashion Days'in açılış defilesi vardı. Barrus London markasının direktörü Neslişah Yılmaz, pet şişelerin dönüşümü ile yapılan kumaşlardan hazırlanan koleksiyonunu moda tutkunlarıyla buluşturdu. Kuruçeşme Oligark'ta yapılan defileyi, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimler de izledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA