Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şeyma boş durmuyor!


Yaz başından bu yana uzatmaları oynadığı 1.5 yıllık sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia'dan ayrılan Şeyma Subaşı'nın, Mehmet Germiyanlıgil'den sonra yine bir erkekle yakınlaştığını duydum. İlk duyduğumda pek ihtimal vermemiştim ama güvendiğim birkaç kişi daha teyit edince sizlerle paylaşmaya karar verdim. Şeyma'nın yakınlaştığı ve sık sık görüşmeye başladığı kişi de tanıdık bir isim;

Sinan Urfalı… Tanımayanlara tanıtayım; Sinan Bey, 11 Mart 2018'de Mina Başaran'ın Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönüşte düşen uçakta hayatını kaybeden Mina'nın 7 kız arkadaşından biri olan merhum Burcu Urfalı'nın eşi. Bakalım bu yakınlaşma, bir üst seviyeye taşınacak mı? Hoş bu arada Sinan Urfalı da, Mehmet Germiyanlıgil gibi, 30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın 15 yıllık arkadaşı da çıkabilir tabii!!!

ÇOCUKLARI
SEVİNDİRECEK
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun eski damadı Can Helvacıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Burcu Şendir'in özel hayatından sonra iş hayatında da yenilik var. Sosyetenin renkli isimlerinden olan Şendir, Tarabya'da çocuk doğum günü evi açmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda cathering hizmeti vereceğini ve çocuklar için atölyeler de düzenleyeceğini söyleyen Burcu Hanım, yeni işi ile ilgili çok heyecanlı. Covid-19 vakalarının arttığı bu pandemi döneminde böyle bir mekan açmak için zamanlama biraz yanlış gibi geldi bana ama umarım Allah iş rastlığı verir.

İlk kutlama
müstakbel gelinden
Önceki gün başarılı tasarımcı Arzu Sabancı'nın doğum günüydü. İlk kutlama sabahın erken saatlerinde, Arzu Hanım'ın müstakbel gelin adayı Nazlı Kayı'dan geldi. Ağustos'ta ilişkilerinin üçüncü yılı dolan sevgilisi Hacı Sabancı ve müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Kayı, fotoğrafın altına da, "Doğum gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız" yazdı. "Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim" diyen Arzu Hanım, gönlüne göre gelin adayı olan Nazlı Kayı ile oğlu Hacı Sabancı'nın mürüvvetini bakalım ne zaman görecek?

RİNGA'YA
TAZE KAN
Bu yaz da Boğaz'ın en çok konuşulan restoranı olan Oligark'ın içindeki Ringa Seafood'daydım hafta sonu. Denize sıfır bir konumda, Türk ve Akdeniz mutfağının en sevilen deniz ürünlerini sunan Ringa'da bir sürprizle karşılaştım! Meğer mekanın ortakları Gülin-Yücel Özalp çifti ve Ali Akkaş, Ringa'nın mutfağını ve işletmesini ünlü şef Memet Özer'e emanet etmiş. Bir hafta önce işe başlayan Özer, bütün akşam mutfak ile salon arasında koşturup durdu. İşini severek yapan ve keyif alan insanlara bayılıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA