Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Theo Prenslerin okulunda okuyacak

74 yaşındaki emlak kralı Dikran Masis ile kendisinden 35 yaş küçük eşi Yasemin Hanım'ın 4 yaşındaki oğulları Theo, okullu oldu. Masis çifti, Theo'nun eğitimi için Prens William'ın izinden gidiyor. Üç yıl önce Londra'ya yerleşen çift, Theo'yu Prens William'ın oğlu George'un da eğitim gördüğü West Acre Montessori School'a yuvaya yollamıştı. Masis çifti, ilkokula hazırlık okulu için de Prens William'ın okulunu seçti. Theo'yu, hem Prens William, hem de kardeşi Prens Harry'nin gittiği 4-8 yaş arası erkekler için eğitim veren Wetherby Kensington'a yazdırdı.

HEM MUTLU HEM TEDİRGİNLER
Theo okuluna başladı. Dikran Bey ve Yasemin Hanım, ilk gün Theo'yu okula kendileri götürdü. Okulun önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Masis çifti, çok mutlu ve heyecanlıydı ama pandemiden dolayı da tedirgindiler. Bu tedirginlik, Yasemin Hanım'ın fotoğrafın altına oğluna hitaben yazdığı şu cümlelerden de belli oluyordu: "Biraz zor, tedirgin ve garip bir döneme denk gelse de; sana bu hayatta sunabileceğim en önemli şey iyi bir eğitim hayatı. Yolun hep bilgiyle ve başarılarla dolu olsun küçük adamım." İngiltere'de sağlık sistemi malum, umarım bir sağlık sorunu yaşamazlar…

Geleneği sürdürüyor
Ender Mermerci'nin küçük kızı Derin Mermerci'nin bir paylamışı dikkatimi çekti önceki gün. Elleriyle mi yaptı bilmiyorum ama harika görünen bir aşure fotoğrafını, "Kız çocuğu olan evde Muharrem ayında aşure şartmış" notuyla takipçileriyle paylaştı. Gerçekten öyle mi, diye merak edip araştırdım; değilmiş! İki ablası olan Derin Hanım, sanırım annesi Ender Hanım'dan böyle gördü, o da geleneği devam ettiriyor. Bolluk ve bereketin sembolü olduğu gibi, eş dost ile paylaşmanın da ifadesi olan aşure her evde kaynamalı bence.

2 NUMARA 2
YAŞINDA
Efsane teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Selin Denizli ile ünlü iç mimar Abdullah Burnaz, 27 Ekim 2010'da Roma'da evlenmişti. Çocukluğundan bu yana bir erkek evlat sahibi olmayı hayal ettiğini söyleyen Selin Hanım'a, Allah iki erkek nasip etti. Nisan 2012'de Mustafa Cem'i dünyaya getiren ve Mustafa Hoca'ya ilk torun mutluluğunu yaşatan Selin Hanım, Eylül 2018'de de ikinci oğlu Kerem Ege'yi dünyaya getirmişti. Önceki gün Kerem Ege'nin 2'nci doğum günüydü. Burnaz çifti, oturdukları Çubuklu Vadi Evleri'nin sosyal tesisinde Kerem Ege'ye harika bir doğum günü kutlaması organize etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA