Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk bacayı sarmış!

Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan Defne Samyeli'nin geçen ay Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Televizyonculukla başlayan kariyerine şarkıcılıkla devam eden Samyeli de, Bilgili de (eski ilişkilerinde de olduğu gibi) bir yorum yapmayınca aşk haberi muallakta kalmıştı. Doğrusunu yine benden öğrenin:

Aşk bacayı sarmış. Çifte yakın bir kaynaktan, çiçeği burnunda aşıkların gözlerden uzak olmak için Bilgili'nin teknesinde vakit geçirdiğini öğrendim. Önce Bozburun'da, ardından da Göcek'te baş başa tatil yapan aşıklar, hafta sonu İstanbul'a dönmüşler. Bu arada kaynağım, bu aşkın tahminlerden de uzun sürebileceğini söyledi. Bakalım ne zaman aşklarını ifşa edip el ele arzı endam eylemeye başlayacaklar.

9 EYLÜL'Ü
DENİZDE KUTLADI
Ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden milli sörfçümüz Bora Kozanoğlu, İzmir'in kurtuluşunu sörf yaparak kutladı. Kozanoğlu, önceki gün yakın arkadaşı Ahmet Suat Üner ile birlikte 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu şerefine sörf tahtasına atlayıp denize açıldı. İki günde toplam 10 saat denizde kalıp 200 kilometre sörf yapan iki arkadaş, bu arada üç metreye varan dalgalarla da mücadele etmek zorunda kaldı. Kozanoğlu yarış sonrası "9 Eylül İzmir'imin kurtuluş bayramı için yapmış olduğumuz turumuz zorlu ama çok keyifli geçti. Bayramımız kutlu, şehitlerimizin ruhu ışıklar içinde olsun" dedi.

'YOL'U UZATTILAR
Sarp Evliyagil, 1993 yılında hobi olarak başladığı ve sonrasında profesyonel olarak sürdürdüğü koleksiyonerlik serüvenini 2016'da Ankara İncek'te açtığı 'Müze Evliyagil' ile taçlandırmıştı. Geçen yıl da İstanbul Dolapdere'de müzesinin şubesini açmıştı. Öğrendim ki, pandemi nedeniyle kapalı olan Dolapdere'deki şube 16 Eylül'de kapılarını açıyormuş. Ankara Müze Evliyagil bünyesinde kısa süreli sergi ve projelerin gerçekleştiği ArtOda'daki 'Yol' sergisi de 20 Eylül'e kadar uzatılmış; bilginize…

Esnaf şehre geri döndü

DÖRT yaz önce Alaçatı'da açılan Esnaf, senesine İstanbul'a transfer olmuştu. Açılır açılmaz da İstanbul gece hayatının ritmini yükseltmişti. Her yaz olduğu gibi yine doğduğu yere giden ve pandemiye rağmen Alaçatı'da başarılı bir sezon geçiren Esnaf, bu akşam Maslak 1453'teki kışlık yerinde kış sezonuna 'merhaba' diyecek. Maskeli ve eldivenli personeliyle, tamamen hijyen kurallarına uygun olarak hizmet verecek olan Esnaf Maslak, eğlenceyi erken başlatıp erken bitirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA