Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşka devam

Ünlü model ve stil danışmanı Ece Sükan ile iş adamı Uğur Güven, barış çubuklarını tüttürmeyi başardı. Tanışıklıkları 15 yıl öncesine dayanan, ancak geçen yıl Ocak'ta bir davette karşılaştıktan sonra flört etmeye başlayan Sükan ile Güven'in de arasına Covid-19 girmişti! Karantina sürecini birlikte geçiren aşıkların arasının limoni olduğunu Haziran sonunda yazmıştım.

Güzel haberi de yine benden öğrenin… Aşıklar, aralarındaki sorun her neyse üstesinden gelip öpüşüp barıştılar. Üç yıl önce üç yıllık eşi Ümit Benan'dan boşanan Ece Sükan ile aralarında şarkıcı Hadise de olmak üzere pek çok güzelle flört eden Uğur Güven'in ilişkisi bakalım uzun soluklu olacak mı?

Yeni yaşına sevgilisiyle girdi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç'un önceki gün doğum günüydü. 12 Eylül 1969 doğumlu olan Caroline Hanım, 51 yaşına bastı. Dünyaca ünlü ayakkabı tasarımcısı Brian Atwood ve şarkıcı Sibel Can'ın da aralarında olduğu pek çok dostu, Koç'un doğum gününü sosyal medyadan, yani uzaktan kutladı. Caroline Hanım'ın bu mutlu gününde yanında olan ve yüz yüze kutlayan kişi ise erkek arkadaşı Kamil Tatari'ydi. Kendisi gibi İzmirli olan Kamil Bey ile teknesi Caressa K'da Çeşme'de tatil yapan Caroline Hanım'a ben de sağlıklı bir ömür diliyorum.

Ralli için geri sayım başladı

Son iki yıldır, ülkemizin ev sahipliği yaptığı en büyük spor organizasyonu olan 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi için geri sayım başladı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında Marmaris ve Datça bölgesinde gerçekleşecek. 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin yarışacağı ralli, 155 televizyon kanalından canlı yayınlanacak. Pandemi nedeniyle seyircisiz gerçekleşecek ralli heyecanını siz de ekran karşısında yaşayabilirsiniz.

Aşkını herkese duyurdu

Dilasima Group'un varislerinden Sima Tarkan, Şubat 2018'de Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin ile flört etmeye başlamıştı. Ancak Sayan'ın da tanıştığı ve oğluna "Bu kız çok tatlı, sakın kaçırma" diye tembihlediği ilişki yedi ayda bitmişti. Duydum ki, bu ayrılığın ardından gönül kapısını herkese kapatan Tarkan, sonunda beyaz atlı prensini bulmuş. Kimya sanayinde önemli oyunculardan birinin yönetiminde olan Mark Başoğlu ile yeni bir aşka yelken açmış. Başoğlu ile ilişkisini 'Yılın aşkı' başlığıyla sosyal medyasından ifşa eden Sima Hanım'a mutluklar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA