Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

En iyiler yarıştı dünya izledi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, Marmaris ve Datça bölgesinde gerçekleşti. 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin yarıştığı 707 kilometrelik zorlu rallide, pilotların dereceye girebilmek için toz kaldırmalarına ben de şahit oldum. Sert virajlarda otomobillerin performansları ve pilotların sürüş becerileri gerçekten görülmeye değerdi.

Ülkemizin ev sahipliği yaptığı en büyük spor organizasyonu olan Türkiye Rallisi'nin bu yılki birincisi, Toyota Gazoo WRT takımı adına yarışan Red Bull sporcusu Elfyn Evans-Scott Martin oldu. Martin, ödülünü Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın elinden aldı. Muhteşem manzaraya sahip parkurlarda, dünyanın en iyi pilotlarının kıyasıya mücadele ettiği WRC Türkiye Rallisi, tüm dünyadan milyonlarca spor tutkununu ekran başına kilitledi.

Moral tatili
2012 yılında ilk kızı Emine'yi, 2013'te de ikinci kızı Ela'yı dünyaya getiren Yasemin Özilhan'ın üçüncü bebeğine hamile olduğunu müjdelemiştim. Ne yazık ki, Yasemin Hanım karnındaki 6 haftalık bebeğini kaybetti. İki kızının ardından bir de erkek annesi olmak isteyen ve yıllardır bunun hayalini kuran Yasemin Hanım'ın bu yüzden moralinin çok bozuk olduğunu duyuyordum. En az eşi kadar üzgün olan Anadolu Grubu'nun veliahdı İzzet Özilhan, eşini Bodrum'a moral tatiline götürdü. Hafta sonunu, baş başa Six Senses Kaplankaya'da geçiren çift, umarım bir daha böyle bir acı yaşamaz.

Yine ayrılmışlar

TURYİD Başkanı Kaya Demirer ile iki kez evlenip iki kez boşanan İrem Güreli, Kuruçeşme'de lüks otomobil galerisi olan, eski rallici Artuğ Aysal ile flört etmeye başlamıştı. İşin ilginç yanı; Güreli, Demirer'den 2011 yılında ilk kez boşandığında da yaklaşık altı ay Aysal ile flört etmişti. Hafta sonu Artuğ Aysal'ı Marmaris'te bir başına görünce merak edip araştırdım. Meğer dokuz yıl sonra tekrar flört etmeye başlayan aşıklar ayrılmış! Demirer ile ikinci nikahında da dikiş tutturamayan İrem Hanım için 'ex'ten 'next' olmuyor anlaşılan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA