Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hollywood’dan film teklifi aldı


2017 yılında Best Model of The World yarışmasında birincilik tacını takan oyuncu Aslıhan Karalar ile karşılaştım hafta sonu Marmaris'te. Kendisi ile ayaküstü lafladık. Aslıhan'a Hollywood yapımcılarından iki farklı sinema teklifi gelmiş. Şimdi senaryoları değerlendiriyormuş. Birine karar verip pandemi sonrası da çekimlere başlayacakmış. Anlayacağınız Hollywood'a oyuncu transfer ediyoruz. 2 yaşından bu yana İngilizce, ortaokuldan itibaren de Fransızca eğitimi aldığını, bu avantajını da oyunculuk sektöründe değerlendirmek istediğini söyleyen Aslıhan'ın yolu açık olur inşallah.

Yeni gelin reklama devam edecek

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'un oğlu Antoine Arnault, hayat arkadaşı süper model Natalia Vodianova ile evlendi. Haziran ayında evlenmeyi planlayan çiftin pandemi sebebiyle erteledikleri nikahları önceki gün gerçekleşti. Geçtiğimiz yaz Maxx Royal Kemer'in reklam yüzü olan Natalia Vodianova, duru güzelliği ve ünlü Rus moda tasarımcısı Ulyana Sergeenko imzalı sade gelinliği ile büyük beğeni topladı. 2020 yazında Maxx Royal Resorts'u dünyaya tanıtan Rus süpermodel yeni gelin, önümüzdeki yıl da Maxx Royal'in yüzü olmaya devam edecek.

Köprüleri tamamen atmışlar!

Hamdi Akın, Bodrum Loft'un işletmesini, Sahir Erozan'a vermişti. Ancak Erozan pandemiyi bahane edip son anda çekilmişti. Erozan'a kızan Akın, çocuklarıyla işin başına geçip 'modern köyü'nü 1 Temmuz'a yetiştirmiş, başarılı bir sezon geçirmişti. Akın ile Erozan'ın tekrar masaya oturduğunu ve anlaştıklarını duymuştum ancak maya yine tutmamış; üstelik köprüleri tamamen atmışlar. Hamdi Bey, işletmesini almak için çok taliplinin olduğunu duyduğum 'modern köyü'nü bakalım kime emanet edecek?

Covid-19
onu da buldu!
STFA'nın veliahdı Sezai Takent de, ülkemizde yükselişe geçen koronavirüs illetinden nasibini aldı. Şiddetli sırt ağrısı şikayetiyle cumartesi günü Acıbadem'deki özel bir hastaneye giden Sezai Bey'in Covid-19 testi pozitif çıkmış. O gece hastanede kalan Sezai Bey'i ertesi gün evine yollamışlar. Evde tedavisi devam eden ve iki hafta boyunca evinde karantinada kalacak olan Sezai Bey, umarım tez zamanda sağlığına kavuşur. En çok çocuklarını göremeyeceği için üzülen Sezai Bey'in, ilk eşi Mine Kalpakçıoğlu'ndan olan oğlu Kaan da, öğrenim gördüğü İsviçre'deki okulunda virüsü kapmış, İstanbul'da iyileşmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA