Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bir günlük bebeğini parka götürdü!

Abileri Kenan ve Ozan Doğulu'nun aksine gözlerden uzak bir hayatı olan Canan Doğulu Özdemir, ikinci kez anne oldu. Seyahat yasaklarının kalkmasının ardından Haziran'da eşi Emre Özdemir ve oğlu Can ile doğum için New York'a giden Canan Hanım, önceki gün Aren (Çöldeki en parlak kum tanesi) adını verdikleri oğlunu dünyaya getirdi.

Özdemir'in mutluluğuna şahit olmak için sosyal medyasına bakarken hikayeler bölümünde gördüğüme inanamadım! Canan Hanım, bir günlük oğlu Aren'i parkta gezdirmeye çıkarmış! İlk bir ay minikler dış etkenlere ve hastalıklara karşı oldukça hassas olduğu için genelde ülkemizde '40'ı çıkana kadar' çok fazla dışarı çıkarılmaz. Bu kural artık eskisi kadar katı olmasa da, bir günlük bebeği parka götürenini de ilk kez görüyorum! Üstelik Canan Hanım'ın pandeminin kol gezdiği New York'ta bunu yapması, büyük cesaret doğrusu!

HARRODS'A
GİRDİLER
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç ile yakın arkadaşı Banu Yentür, 2008 yılında ev tekstil markası Haremlique Istanbul'u kurmuştu. Kısa sürede büyük yol kateden ortaklar, ilk yurt dışı mağazalarını Kuveyt ve Riyad'da açmış, ardından Miami Four Seasons Hotel ve New York Bergdorf Goodman mağazaları gelmişti. En son Bloomingdale's Dubai'de mağaza açtıklarını bildiğim ortaklar, meğer Mart'ta da Londra'daki dünyaca ünlü Harrods'a girmeyi başarmışlar. Açılışı pandemiye denk gelse de, İngiltere pazarında gayet iyi geri dönüş almışlar; bravo…

Moda'daki mekan çok moda

Pandemiye rağmen yaz başında Kadıköy Moda'da kapılarını açan Gardens of Garbo, denize sıfır olması ve mesafeli oturma alanlarıyla kısa sürede Anadolu yakasının gözde mekanları arasına girmişti. Son günlerde mekanın adını yine sıkça duymaya başladım. Özellikle, 13.00-18.00 saatleri arasında sunduğu aperatif lezzetler ve 12.00- 16.00 saatleri arasında servis ettiği özel kahve ve tatlılar herkesin dilinde. Aklınızda bulunsun…

Pistte
stres atıyor
Araba merakından dolayı ralli pilotu olan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Burak Koçoğlu ile birlikte yarıştığı dünyanın en zorlu parkurlarından biri olarak gösterilen ve Marmaris'te gerçekleşen Rally Turkey'de dereceye girmeyi başardı. Kıran kırana geçen mücadelelere ev sahipliği yapan rallide Erkan Güral ve Burak Koçoğlu ikilisi, Grup N kategorisinde yarışı ikinci olarak tamamladı. Bu sporun stresli iş yaşamına olumlu etkileri olduğunu belirten Güral'a da, Koçoğlu'na da bravo.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA