Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yalı satışına engel yok

Boşanma davasına da bakan torunu yaşındaki avukatı Eda Cideli (30) ile yasak aşk yaşayan 88 yaşındaki Kemal Gülman'ın hevesi kursağında kaldı! Eşinin sadakatsizlik tavrını yedi senedir ispatlamaya çalışan Feryal Gülman, geçen ay yüzde 52'si kendisine, yüzde 48'i oğlu Aslan Gülman'ın üzerine olan Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Bunu öğrenen Kemal Gülman, mahkemeye başvurarak satışı engellemeye çalışmış, hatta mahkeme kararını beklemeden satışı engellettiğine dair söylemlerde bulunmuştu. Basına da yansıyan bu haberlerle muhtemel alıcıların gözünü korkutmaya çalışan Gülman'ın planını mahkeme bozdu. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebi, mahkeme tarafından cuma günü reddedildi.

YALAN BEYANA DEVAM EDİYOR
Ancak mahkemenin bu yönde karar vermesine rağmen, Kemal Gülman, halen basına ve kamuoyuna yanıltıcı beyanlarda bulunmayı sürdürüyor. Gülman'a kanan bazı arkadaşlar da yanlış haber yapmaya devam ediyor. İşin doğrusunu öğrenmek istiyorsanız beni okumaya devam edin…

Nusret Covid için düzenleme yapacak

Nusret Gökçe, Miami ve New York'un ardından geçen hafta da Boston'da Nusr-Et'in bir şubesini açmıştı. 'Saltbae' hareketiyle dünyada fenomen haline gelen ve sosyal medyada 30.3 milyon takipçisi olan Gökçe'nin restoranın Boston şubesinin açılışında da kuyruklar oluşmuştu. Ancak duydum ki, Nusr-Et Boston, bir hafta geçmeden kapanmış! Boston Belediyesi, Covid- 19 ve yangın yönetmeliklerine uymadığı için restoranı kapattı. "Nusr-Et, Boston'un Covid-19, yangın ve yemek hazırlama yönetmeliklerini ciddiye aldığını çabucak öğrendi" şeklinde Boston gazetelerinde haber olan Nusret, umarım tez zamanda eksiklerini giderir ve restoranını yeniden açar.

BAHÇEYİ DE ONLAR TASARLADI

Kasım'da Etiler'de açılan Villa Emma Restaurant, şık ve zarif dekorasyonu, dünya mutfağı ağırlıklı menüsüyle popüler olmuştu. RMA Group girişimiyle hayat bulan Villa Emma bünyesine, geçen ay Emma Garden da eklendi. Villa Emma gibi, Emma Garden'ın tasarımında da 3HOMES'un ortakları Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar Demir ve Emine Kütük'ün imzası var. Henüz göremedim ama görenler, Emma Garden'ın şık, samimi ve lezzet arayanlara hitap eden, sanata verdiği önemle ruhları da doyuracak bir mekan olduğunu söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA