Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hepsi negatif bir Ersu pozitif!

Koronavirüse ülkemizde ilk yakalananlardan biri olan Zeynep Fadıllıoğlu'nun kardeşi Aslı Ersu da, maalesef bu illetten nasibini aldı. Tedavisinin evde devam ettiğini öğrendiğim Aslı Hanım, önceki hafta yakın arkadaşı Caroline Koç'un Çeşme'deki 49'uncu doğum günü partisine katılmıştı.

İstanbul'a döndükten bir süre sonra semptomların görülmesi ve yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine sosyete kulislerinde Aslı Hanım'ın bu seyahatte virüsü kapmış olabileceğinden dem vuruluyordu! Hatta bu yüzden doğum günü partisine katılanlarla temas edenlerin ciddi panik yaşadığı konuşuluyordu. Herkesin yüreğine su serpeyim:

Başta doğum günü sahibi Caroline Hanım olmak üzere içlerinde Sibel Can'ın da olduğu davetlilerin hepsinin test sonuçları negatif çıkmış. Virüsü nereden kaptığı belli olmayan Aslı Hanım, umarım bir an önce bu illetten kurtulur.

49 yıllık hayat arkadaşını kaybetti

Tam 49 yıldır aynı yastığı baş koyan sosyetenin sevilen çifti Tezcan-Mihrinur Yaramancı ile ilgili kötü bir haberim var. Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden Mihrinur Hanım, maalesef cuma günü bu illet hastalığa yenik düşmüş. Pandemi nedeniyle, aralarından Rahmi Koç, Çiğdem Simavi, Haldun Dormen ve Yüksel Behlül gibi çok yakın birkaç dostunun daha katıldığı cenaze töreniyle Ulus Mezarlığı'nda defnedilen Mihrinur Hanım'a Allah gani gani rahmet eylesin. Başta 49 yıllık hayat arkadaşından ayrılan Tezcan Bey olmak üzere, kızları Begüm Hanım ve Banu Hanım ile tüm sevenlerine sabır diliyorum.

Babaevine döndüler

Koronavirüs nedeniyle ertelenen terhis ve celp dönemleri Haziran ayı itibariyle tekrar başlamıştı. Eylül celbinde vatan borcunu ödeyenler arasında Cengiz- Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin oğulları Cevdet ile Necmettin-Maria Eliyeşil çiftinin oğulları Sadi de var. Bedelli askerlikten faydalanıp 28 günlük askerlik yapan Cevdet ve Sadi, önceki gün tezkeresini aldı. Los Angeles'ta yönetmenlik yapan Sadi Eliyeşil ile aile şirketleri Demsa'da çalışmak yerine teknolojiye el atıp Weez adlı bir aplikasyon geliştiren Cevdet Çetindoğan, asker ocağından çıkıp babaevine döndü.

Çok mutlular
Derin Mermerci'nin, uğruna 7 yıllık eşi Cem Aydın'dan boşandığı sevgilisi Murat Aslan ile aşkı doludizgin devam ediyor. Sevgilisi Murat Aslan'ı maaile çıktıkları tatile getirdiği için o dönem annesi Ender Mermerci ve ablası Tansa Ekşioğlu ile başının biraz ağrıdığını öğrendiğim Derin Hanım, onların da gönlünü almayı başarmış. Artık saklanmaktan da vazgeçen aşıklar, Aslan'ın Bebek'teki evine girerken görüntülendi. Başlarından birer evlilik geçen aşıklar, nikah masasına oturur mu bilmem ama çok mutlu olduklarını duyuyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA