Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasak aşkı kısa sürdü!

Ekim 2009'dan bu yana firari olarak Fransa'da yaşayan Cem Uzan'ın, üçüncü eşi Monakolu Fanny Hanım ile evliliğinin de sallantıda olduğunu yazmıştım geçen ay. 26 Aralık'ta 60 yaşına basacak olan Cem Uzan da bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'nun takipçisi olmuş; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım'ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti.

Ancak Cem Uzan'ın yarı yaşından küçük sevgilisi Gabriele Tevainyte ile 'büyük' aşkı uzun soluklu olmadı. Uzan, yuvasını yıkmaya göze aldığı sevgilisi ile köprüleri attı! Yasak aşk yaşadıkları dönemde Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silen Uzan, Gabrielle'nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları like'lamıştı. Aşk bitince karşılıklı takibi de bıraktılar. 60 yaşında çapkınlık yapmaya kalkan Uzan'ın elinde böylece yıkılmış yuvadan başka bir şey kalmadı.

HAYAT ARKADAŞINDAN
DOĞUM GÜNÜ JESTİ

1 EKİM, sosyetenin 'yaşsız' kadınlarından Ender Mermerci'nin doğum günüydü. Boyunca üç kızı, yedi de torunu olan, fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Ender Hanım, yeni yaşını Amsterdam'da kutladı. 18 yıllık hayat arkadaşı Hollandalı Herman Van Alkamade, Ender Hanım'ı doğum günü şerefine geçen hafta Amsterdam'a tatile götürmüş.

Herman Bey'in ailesi ve dostları, neredeyse her akşam Ender Hanım'ın yeni yaşı için bir kutlama organize etmiş. Herman Bey'in ve dostlarının jestlerinden çok mutlu olan Ender Hanım'a ben de sağlıklı bir yaş diliyorum.

İŞTE MEDENİ TAVIR

11 YIL aynı yastığa baş koyan Emir Sarıgül ile Fatoş Altınbaş'ın boşandığını geçen yıl tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Emir Sarıgül, fikir ve görüş ayrılıkları yüzünden Fatoş Altınbaş'tan gelen boşanma talebini kabul etmiş, evlilikleri tek celsede bitmişti. Önceki gün, Emir Sarıgül'ün sosyal medyasında boşandığı eşi Fatoş Altınbaş ve kızları ile çekilmiş fotoğrafını görünce çok hoşuma gitti.

Kızları Azra ve Zeynep Naz'ın mutluğu için bir araya gelmişler. Çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde, onlarınki gerçekten bir medeniyet örneği

DEFİLE YERİNE VİDEOLU TANITIM

PARİS Moda Haftası'nın resmi takvimine girmeye hak kazanan ilk Türk markası Dice Kayek'in yaratıcıları Ayşe- Ece Ege kardeşler, 2014'ten bu yana moda haftasının gediklisi olmuştu. Her sezon koleksiyonlarını Paris Moda Haftası'nda görkemli bir defile ile sunan kardeşler, pandemi nedeniyle bu sezon yeni cicilerini, Marie Schuller tarafından çekilen etkileyici bir video ile tanıttılar.

İstanbul'daki showroom'larından tüm dünyaya online olarak bağlanan kardeşler, Dice Kayek 2021 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu'na yön veren canlı renkler, iddialı kurdeleler ve oyuncaklı desenlerle yine moda otoritelerinden tam not aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA