Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evliliklerini kurtardılar

Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Ulukartal ile Atilla Karat Mücevherat Yönetim Kurulu Üyesi Melis Anlı, Mayıs 2018'de evlenmişti. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin 'cicim ayları' maalesef çabuk bitmiş, Şubat'ta karakolluk olmuşlardı. Cenk Ulukartal, eşinin "Yüzüne kezzap attıracağım. Seni dövdüreceğim" şeklinde tehdit ettiğini; Melis Ulukartal ise, eşinin eve sarhoş gelip kendisini darp ettiğini iddia ederek, birbirlerinden şikayetçi olmuşlardı.

Hatta İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, 'eşe karşı basit yaralama' suçundan iddianame düzenlemişti. Hal böyle olunca, son iki yıldır ardı ardına gelen boşanma haberlerine bir yenisinin daha ekleneceğini düşüyordum. Ama öyle olmadı. Birbirlerine karşı ciddi suçlamalarda bulunan çift, sorunlarını halledip evliliklerini kurtarmayı başardı. Son dönemde evliliği 'evcilik oyunu' gibi görenler, umarım bu kurtarılan evlilikten biraz feyzalır.

Trump'ın
torunu Türk markası giyiyor
Türkiye'nin çocuk ve kadına hitap eden lüks tasarım markası Sorci and Fofa, dünya çapındaki pek çok ünlü ailenin gardırobunun ardından ABD'de Beyaz Saray'a da girdi. ABD Başkanı Trump'ın kızı İvanka Trump, internet üzerinden kızı Arabella'ya, markanın Türk çini motiflerinden esinlenerek tasarladığı mavi-beyaz elbiseyi satın almış. Arabella bu elbiseyi, Beyaz Saray'da düzenlenen Cumhuriyetçilerin Ulusal Kongresi'nde giydi. Annesi Hatice Akdarı ile markayı kuran Burcu Akdarı Toprak, ürünlerinin Beyaz Saray'a girmesinin hem kendileri hem de Türk moda endüstrisi için gurur verici olduğunu söyledi.

İSTEDİĞİN SANAT
ESERİNİ 'HEMEN AL'
Artam Antik A.Ş.'den koleksiyonerlere büyük hizmet. Türkiye'nin en çok müzayede düzenleyen şirketi, bireysel alım satım yapan koleksiyonculara özel 7/24 açık olan 'Hemen Al', çevrimiçi satış sistemini başlattı. Klasikten çağdaşa geniş bir seçkinin yer aldığı online satış bölümünde, her gün yenilenen listelerle sanatseverlere farklı bir heyecan sunuluyor. Halil Paşa'nın Kahve Hazırlığı konulu eseri, Hikmet Onat'ın İstanbul konulu tuval çalışması, İbrahim Çallı'nın Manolyalar, Hoca Ali Rıza'nın Peyzaj tablosu satıştaki eserler arasında.

Başkandan
motivasyon yemeği
Fenerbahçe'de 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemini bitirip Haziran 2018'de başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, geçen iki sezonda beklenen etkiyi gösterememişti. Bu sezondan umutlu olduğu konuşulan Koç'un, Karagümrük maçı öncesi futbolculara Papermoon'da yemek verdiğini öğrendim. Diğer müşterilerden uzak olmak için barın arkasında kafe bölümünün restoran haline getirildiği, balkonunun dışarıdan kapatılıp önüne korumalar dizildiği yemek, geç saatlere kadar sürmüş. Yemekte neler konuşuldu öğrenemedim ama hafta sonu Karagümrük'ü yenip üç puanı aldıklarına göre motivasyon yemeği işe yaramış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA