Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Laf atanları sevgilisi susturdu

Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın, oyuncu Çağrı Atakan ile yaz ortası Alaçatı'da başlayan sürpriz aşkı İstanbul'da mutlu mesut devam ediyor. Daha önceki sevgilisini darp ettiği ortaya çıkan, hakkında 'Yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından iki ayrı dava açılan Atakan'ın bu kez sevgilisi için şiddete başvurduğunu duydum! Aşıklar, geçenlerde Ortaköy'deki bir gece kulübüne gitmiş. Mekanda bulunan bir grup erkek, alkolün dozunu kaçırıp Eda Taşpınar'a laf atınca Çağrı Atakan çılgına dönmüş.

Kick boks yaptığını öğrendiğim Atakan, güvenliğe şikayet etmek yerine tacizcilerin cezasını kendisi kesmiş ve onları bir güzel dövmüş. Neye uğradığını şaşıran tacizciler, koşar adım mekanı terk etmiş. Anlaşılan aylar sonra sürpriz bir aşka yelken açan Eda Taşpınar'ın, sadece bir sevgili değil aynı zamanda bir koruması da olmuş!

Boğaz'daki
villadan 2+1'e taşındı
Örnek aile babası portresi çizen ünlü DJ Doğuş Çabakçor, herkesi şaşırtmıştı! Eşi Begüm Yücel, aynı anda pek çok kızla flört eden DJ'in yazışmalarını yakalayınca soluğu mahkemede almış, tek celsede de boşanmışlardı. Yakalandığında eşi tarafından kapının önüne konulan ve halen otelde kalan Çabakçor, Levent'teki 52 katlı bir gökdelenin 24'üncü katında bekar evi tuttu. Daha önce ünlü bir şarkıcının oturduğu 2+1 daireyi kiralayan Çabakçor, yeni yuvasını Youtube hesabından da takipçileriyle paylaştı. Evliyken Boğaz'da villada oturan ünlü DJ, bakalım 2+1 daireye alışabilecek mi!

MEKANLARINA KAVUŞTULAR

İstanbul'un elitlerinin, Bebek'teki buluşma mekanı Lucca'ya olan yedi aylık hasretleri nihayet son buldu. 2004'ten bu yana Lucca'lamadıkları gün olmayan elitler, neredeyse karalar bağlayacaktı ki, Cem Mirap, dün mekanını yeniden açtı da rahat bir nefes aldılar. Henüz gidip görmedim ama görenler mekanın yeni halini çok beğendiklerini söyledi. Mirap, mekanında sosyal mesafeyi korumak için ciddi önlemler almış. Köşeleri mobil panellerle çevirili, gerektiğinde locaya çevrilen masalar bunlardan en önemlisi…

Maske takıp mesafe koyuyor

Dünyaca ünlü mekan tasarımcımız Zeynep Fadıllıoğlu, pandeminin daha başında koronavirüse yakalanmış ve neyse ki hastanede kısa süreli bir tedaviyle iyileşmişti. Koronavirüsün şakasının olmadığını kötü bir tecrübeyle öğrenen Zeynep Hanım, kurallara ve uyarılara harfiyen uyuyor. Geçen gün Nişantaşı'nda rastladığım Zeynep Hanım, yüzündeki maskesini hiç çıkarmadığı gibi yolda rastladığı tanıdıklarıyla konuşurken sosyal mesafeyi korumayı da ihmal etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA