Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gönüllü Fahri elçilerimiz

Oprah Winfrey'den Robert Redford'a, Prens Edward'dan John Malkovich'e kadar dünyanın en önemli isimlerini ve sanatçılarını yalısında ağırlayan, onların aracılığıyla ülkemizi dünyaya tanıtmaya çalışan Demet Sabancı Çetindoğan, yine işbaşında. Demet Hanım bu kez kuzeni Demir Sabancı'nın eşi Aslıhan Koruyan Sabancı ile birlikte Frankfurt Kitap Fuarı'nda, tarihi Pera Palas Oteli üzerinden İstanbul'u tanıtacak. Demet Hanım ve gelinleri Aslıhan Hanım, dijital gerçekleşecek olan Frankfurt Kitap Fuarı'nın katılımcılarına, İstanbul Pera Palace Oteli'nden seslenecek. Çarşamba günü Türkiye saati ile 21.00'de www.buchmesse. de adresinde, Pera Palas Oteli'nde kalan Agatha Christie, Ernest Hemingway, Greta Garbo, Zsa Zsa Gabor, Mark Twain ve ulu önderimiz Atatürk'ün odalarını gezdirip bu odalarla ilgili hikayeleri anlatacaklar. Fırsat bulduğu her platformda ülkemizi tanıtmaya çalışan Demet Sabancı Çetindoğan'a kocaman bir alkış…

Mahalleliye kazandırıyor

Sosyetenin renkli isimlerinden Ayşe Kucuroğlu, alışverişini mahalle esnafından yapan ender ünlülerden biri. Arnavutköy'de oturan Ayşe Hanım, etinden sebzesine, ekmeğinden peynirine kadar her ihtiyacını mahallesindeki esnaflardan alıyor. Ayşe Hanım, geçen gün yine alışverişteydi; önce manava gidip meyve ve sebzesini aldı, sonra da bir dükkana girip kahvaltılık alışverişini yaptı. Ayşe Hanım'ın esnafın hepsine ismiyle hitap etmesi ve hal hatır sorması dikkatimden kaçmadı. Ayşe Kucuroğlu, birçok kişinin özlemle andığı mahalle kültürünü hâlâ sürdürüyor, ne güzel…



Çaycı'da buluştular

Benim gibi çay tutkunuysanız size bir çaycı önereceğim. Gurme karışımları ve her zaman taze demli çaylarıyla tanınan 'Çaycı' adlı zincirin 20. şubesi, Beşiktaş Çarşı'da açıldı. Açılışına cemiyetten ünlü isimlerin de katıldığı çaycıda harika çaylar içebileceğiniz gibi çayın yanında yiyebileceğiniz lezzetli atıştırmalıklar da yer alıyor. Rahat masalar, hızlı internet ve hatta eşyalarınızı saklayabileceğiniz akıllı kutuların da olduğu Çaycı, uzaktan çalışanların yeni buluşma yeri olacak.



BU AŞKIN SONU NE OLACAK?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök'ün 12 yıllık eşi Cenk Eyüboğlu'ndan boşandığını da, iki ay sonra teselliyi gençlik aşkı Başar Kozanoğlu'nda bulduğunu da herkes benden öğrenmişti. Yıllar sonra birbirlerine kavuşan ve ikinci baharlarını yaşayan aşıkların geçtiğimiz yaz evleneceklerine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak aşıkların ilişkisi mutlu-mesut devam etse de, ilişkilerini resmiyete dökemediler! Hal böyle olunca dedikodu kazanları da kaynamaya başladı. Kimileri izdivaçlarının pandemi yüzünden sekteye uğradığını söylüyor, kimileri de hiç evlenmeyeceklerinden dem vuruyor. Bakalım aşkın sonu nereye varacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA