Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Herkes kendi hayatını yaşıyor

Raif-Esra Dinçkök çiftinin, 17 yıllık evliliklerinde büyük bir kriz yaşadığını Mayıs'ta ilk bu köşede okumuştunuz. Sosyetede, Raif Dinçkök'ün 10 yıl önce yaşadıkları krizdeki gibi eşinin gönlünü alabilmek için kırk takla attığı, bu seferki ihaneti affedemeyen Esra Hanım'ın ise boşanmaya kararlı olduğu konuşuluyor. Ancak ne Raif Bey evliliğini kurtarabiliyor, ne de Esra Hanım 17 yıllık evliliğini bitirebiliyor! Her ikisi de "Zaman her şeyin ilacıdır" deyip çözümü zamana bırakmış gibi görünüyorlar ama bu arada yeni hayatlarına da alışmış gibiler.

Esra Hanım, geçen hafta sonunu, aralarında Elif Dürüst, Neşet-Şirin Yalçın ve İzzet Karako'nun da olduğu bir grup arkadaşı ile Çeşme'de tatil yaparak geçirdi. Raif Bey de, Ömer Malaz ve Alp Saul'un da aralarında olduğu bir grupla Göcek'te tatildeydi. Umarım yalnız yaşamaya çok alışmazlar da evliliklerini kurtarırlar.

BOĞAZ'DA HIZ KEYFİ

Sosyetenin örnek çiftlerinden Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ralf Tezman ile eşi Sanem Hanım, yakın dostlarıyla pazar günü İstanbul'da Boğaz keyif yaptı. Ralf Bey, satışını yaptığı bir sürat teknesine, eşi ve yakın arkadaşları Hande-Mehmet Gamgam çiftini alıp hep birlikte Boğaz'a açıldılar. Ralf Bey'in kullandığı sürat teknesiyle hız denemesi yapan yakın dostların keyfi oldukça yerindeydi. Ralf Bey, bu anları selfie yaparak ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

PANDEMİ SONRASI YENİ KONSEPT

Türkçe müzik eğlencesiyle gece kuşlarının favorisi olan Nişantaşı'ndaki gece kulübü Sess de, yeni normale ayak uydurdu. Nedim Binler ile Kadir Alkan, Covid-19 nedeniyle gece kulüplerinin açılması yasaklanınca, Topaz'ın patronları Yücel-Gülin Özalp çifti ile anlaşma yapıp mekanlarını birleştirdiler. Bugünden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan mekan 18.00-24.00 saatleri arası restoran, bar ve longe konseptiyle hizmet verecek. Restoran işini çok iyi bilen Özalp çifti ile insanları nasıl eğlendireceklerini iyi bilen Binler ile Alkan, bence çok iyi bir sinerji yaratacak.

AYVALIK'TA
DÜĞÜN YAPTILAR
Cem Boyner'in Bilgün Sazak'la evliliğinden olan üç kızından tek bekar olanı 35 yaşındaki Ayşe Boyner'in de önceki hafta başı bağlanmıştı. 15 Şubat'ta Cihan Aygen ile evlenen ikizi Elif Boyner gibi, babası Cem Boyner'in Kanlıca'daki yalısında üç yıllık aşkı Cem Telvi ile nikah masasına oturmuştu. Çiçeği burnunda evliler, hafta sonu da Ayvalık'ta minik bir düğün yaptı. Pandemi nedeniyle, görkemli bir düğün yapmak yerine yakın dostları ve aileleriyle birlikte Ayvalık'ta yaptıkları düğünde eğlenceli anlar yaşadılar. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA