Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sonunda ‘Evet’ dediler

Giyim zevkini keyif aldığı bir işe dönüştüren tasarımcı Arzu Sabancı'nın gelin adayı Nazlı Kayı da, müstakbel kayınvalidesi gibi giyinme işini iyi bilenlerden. Ünlü moda markaları, koleksiyon hazırlatmak için Arzu Hanım'ın peşinden koşarken, ürünlerini giyip sosyal medyada tanıtması için de Nazlı Hanım'a teklif götürüyordu. Şimdiye kadar sadece arkadaşlarına ve genç tasarımcılara destek olmak için beğendiği ürünleri giyip sosyal medyada paylaşan Nazlı Hanım, sonunda bu işi profesyonel olarak yapmaya karar vermiş.

Daha doğrusu, sosyal medyadan para kazanmaya hiç niyeti olmayan Nazlı Hanım'ı, ünlü moda markalarımızdan İpekyol ikna etmeyi başarmış. Nazlı Hanım, bir hafta boyunca her gün İpekyol tasarımlarıyla farklı kombinler yapıp sosyal medya hesabından paylaşacakmış. Bu ilk işi için "Gerçekten çok heyecanlıyım" diyen Nazlı Hanım'ın markanın satışlarını artıracağına şüphem yok.

Kurtuluşunun 1. yılını kutladı
Madonna, Angelina Jolie, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafçısı Mert Alaş, önceki gün sigarayı bırakışının birinci yılını kutladı. Günde iki paket sigara içen Alaş, İstanbul'da katıldığı tek seanslık Abrahamson Metodu'yla bu kötü alışkanlığından kurtulmayı başarmış. Dün yaptığı Instagram paylaşımı ile sigarayı bırakmasının birinci yılını kutlayan Mert Alaş'ın paylaşımına, arkadaşları Özlem Önal, Mine Kalpakçıoğlu ve Naomi Campbell da yorum yaparak aynı metotla sigarayı bıraktıklarını yazıp teşekkür etti. Sigarayı bırakanları duydukça çok seviniyorum, inşallah sigarayı bırakan ünlülerimizi herkes örnek alır.

Beklenen oldu!
12 yıl aynı yastığa baş koyan iş insanı İsmail Cem Öztürk ile tasarımcı Aslı Sipahi, geçen yıl Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından aşk orucunu ilk bozan İsmail Cem Bey olmuş, Ecenur Gökdoğan ile flört etmeye başlamıştı. Aslı Hanım da Aralık'ta gönlünü, Çapkınlar Ligi'nin hızlı oyuncusu Nuri Ensari'ye kaptırmıştı. Başlarda herkesin çok uzun soluklu olmayacağını düşündüğü bu ilişki, herkesi şaşırtarak geçen aya kadar sürmüştü. Ama beklenen oldu! Aslı Hanım, Ensari ile sosyal medyasından paylaştığı mutluluk pozlarını sildiğine göre, aşk bitmiş.

DİJİTAL DEFİLE
HEYECANLANDIRDI
İstanbul'un ilk dijital moda haftası önceki gün başladı. Pandemi nedeniyle 15. sezonu dijital olarak gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un (MBFWI) açılışı, İstanbul Moda Akademisi tasarımcılarının defilesiyle oldu. 16 Ekim'e kadar sürecek moda haftasının ilk gününde, Tuvana Büyükçınar Demir de Tuvanam markasının yeni sezon cicilerini dijital defileyle tanıttı. Demir, "Dijital moda haftası, hem tasarımcılar hem de izleyiciler için daha yaratıcı bir platform oldu. Daha geniş kitlelere ulaşabilme fırsatı sunması ve sektörün önde gelen profesyonelleriyle değişimi deneyimlemek kesinlikle heyecan vericiydi" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA