Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İddiaları takmıyor yürümeye devam ediyor

Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı Fikret Orman, geçen yıl Eylül'de mevcudiyetinin Beşiktaş'a zarar verdiğini söyleyerek görevinden istifa etti etmesine ama görünen o ki, artık mevcut olması da kulübe zararı devam ediyor! Başkanken sürdürülmesi mümkün olmayan bir borç yapılandırmasını imzaladığı ve Abdullah Avcı sözleşmesinde kulübü zarara soktuğu iddia edilen Orman'ın Beşiktaş'tan ihraç edilmesi gündemde! Hakkındaki iddialara kulaklarını tıkayan ve bu konuda ağzını bıçak açmayan Orman'ın keyfi de gayet yerinde.

Her sabah sevgilisi Tuğba Coşkun ile Bebek sahilinde yürüyüş yapan ve şimdiye kadar yaklaşık 20 kilo veren Orman, rutinine önceki gün de devam etti. Bakalım önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında görevi kötüye kullanma ve kulübü zarara uğratmaktan dolayı ihracı istenecek olan Fikret Orman, kulüp üyeliğinden atılan ilk başkan olarak tarihe geçecek mi?

Sağlıklı ve şık bir koleksiyon
Uzun süre hazırlık yaptığı markası Demet Şener-İstanbul'u Mart ayında ilk kez moda tutkunlarıyla buluşturan Demet Şener Küpeli, kısa sürede rüştünü ispatlamıştı. Yaz koleksiyonu çok beğenilen ve kullandığı vegan kumaşlarla sektörde fark yaratan Küpeli, dün kışlık cicilerini de görücüye çıkardı. Küpeli, sonbahar-kış koleksiyonunun temasını, gündemin de etkisiyle 'Sağlık ve Şıklık' olarak belirlemiş. Tasarımları kadar kulpları, kumaşları ve dikişleriyle de çok iddialı olan Demet Şener Küpeli'nin sohbahar-kış koleksiyonunun da büyük ilgi göreceğine şüphem yok.

'PANDEMİNİN
KUTUSU' AÇILDI!
EKAV Vakfı, bu yıl altıncısı düzenlenen EKAV-ARTIST New Generation 6 sergisini Pandeminin Kutusu adıyla sanatseverlerin beğenisine sundu. Ev sahipliğini İnci Aksoy'un, küratörlüğünü Sezin Aksoy'un yaptığı 23 sanatçının eserinin yer aldığı sergiyi, aralarında Leyla Alaton, Banu Çarmıklı ve Arzu Kaprol'un yer aldığı birçok ünlü isim, açılış davetinde gezdi. Sergi 20 Kasım'a kadar Ekavart Gallery'de ziyaret edilebilecek; bilginize…

TABAKLAR
HAZIR!
Açtığı her mekan sonrasında, "Artık bu sonuncusu" diyen Jüpiter Grup'un patronu Tayfun Topal, yine yeni bir mekanla karşımızda. Cihangir'deki Hazine'sini bu sezon Tanisia Cihangir adıyla biraz yeni nesil Türk meyhanesi, biraz sirtaki yapıp tabak kırabileceğiniz bir Yunan tavernasına çeviren Topal, bu akşam mekanını açıyor. Dekorasyonunda Yunan esintilerinin hakim olduğu Tanisa, şehrin en havalı mekanı olmaya aday. İstanbul'un elitlerinin yiyip içip eğlenmesi için şık bir mekan açan Topal, 50 bin tabak yaptırmış. Bu kış eğlenceli geçecek gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA