Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasak aşkı devam ediyor!

"Armut dibine düşer" diye boşuna söylememiş atalarımız! İlerleyen yaşına rağmen hızlı hayatı ve çapkınlıklarıyla birçok genç playboy'u cebinden çıkaran merhum Ali Dinçkök'un çapkınlık geni, oğlu Raif Dinçkök'e de geçmiş! Raif Bey, çapkınlıkları yüzünden boşanmak isteyen 17 yıllık eşi Esra Hanım'ın gönlünü alabilmek için kırk takla atıyor ama çapkınlıktan da geri kalmıyor!



Serdar Bilgili'nin eski eşi Ebru İpekçi ile yaşadığı yasak aşk yüzünden yine evliliği çatırdayan Raif Bey'in bu ilişkisini bitirdiğini, çapkınlığa tövbe ettiğine dair eşine yeminler verdiğini duyuyordum! Ancak öğrendim ki, Ebru İpekçi ile ilişkisi halen devam ediyormuş! Üstelik, Ebru İpekçi'nin Şile'deki yazlığındaki gizli buluşmaları Esra Hanım'ın da kulağına gitmiş! Raif Bey'in, bu gidişle evliliğini kurtarabilmesi imkansız! Artık ya eşi Esra Hanım'dan ya da çapkınlıktan vazgeçmesi gerekiyor!



FİKRET ŞENEŞ'İN TORUNU NİŞANLANDI
Türk pop müziğine damgasını vuran 'Sözlerin Kraliçesi' merhum Fikret Şeneş'in torunu Alp Çapa'nın da başı bağlandı. Annesinden dört yıl önce 2011'de vefat eden, gece hayatının duayenlerinden Ahmet Çapa ile Şermin Çapa çiftinin oğulları Alp, uzun süredir flört ettiği Gülfem Kamış ile nişanlandı. Arayı açmadan bu ayın sonunda da evlenmeye karar veren çift, Gümüşsuyu'ndaki aile apartmanındaki dairelerinde aile arasında gerçekleşecek nikah töreni ile vuslata erecek. Koronavirüs illetinden kurtulabilirsek eğer, önümüzdeki yaz düğün daveti vermeyi planlayan çift, umarım bir ömür mutlu olur.



Alp Çapa'nın da nişanlanmasının ardından Fikret Şeneş'in oğulları Ahmet ve Celal Çapa'dan olan üç torunundan başı bağlanmayan sadece Ceylan Çapa kaldı.



AÇILIŞTA KARDEŞLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Kardeşi Serdar Bilgili gibi sanata sevdalı olan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerife Bilgili Ercantürk, Artweeks@Akaretler etkinliği kapsamında ikinci kişisel sergisini açtı. Şerife Hanım'ın, küratörlüğünü Begüm Güney Alkoçlar'ın yaptığı 'Her Yer Her Yerde' adını verdiği sergisi Akaretler Sıraevler 55 numaralı binada sanatseverlerle buluştu. Açılış günü kardeşleri Sevil Bilgili Temo ve Serdar Bilgili ile birlikte dostlarının da yalnız bırakmadığı Ercantürk'ün, tuval yüzeyinde rengin tesir olanaklarını araştırdığı eserleri, 8 Kasım'a kadar görülebilir; bilginize…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA