Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Köşkleri 26.5 milyona satışta

Dillere destan evlerini dizi çekimlerine kiraya vermek, son yıllarda sosyetede ciddi bir kazanç kapısı haline gelmişti! Ancak dizi setlerine dönüşen sosyetenin evleri bir biri ardına satışa çıkmaya başladı.

Önce Feryal Gülman, dizlere kiralayarak ciddi bir para kazandığı yalısını satışa çıkardı. Şimdi de Murat-Arzu Atabarut çiftinin dizilere kiraya verdiği köşklerini satışa çıkardıklarını öğrendim. Ünlü mimar Murat Atabarut, 23 yıl önce kendi tasarlayıp inşa ettiği, Beykoz'da orman içinde 8 odası, 2 salonu olan dillere destan köşkü, 26.5 milyon liraya satılığa çıkardı.

35 BİN DOLAR KİRA ALIYORLARDI
Murat Atabarut, köşklerini, Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un başrolleri paylaştığı 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralamış ve aylık 35 bin dolar aldığı konuşulmuştu. Gözü gibi baktıkları köşklerinden vazgeçip Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı bir eve taşınan Atabarut çifti, daha sonra da köşklerini 'Ölene Kadar' ve 'Kayıtdışı' dizilerine kiraya vermişti. Dizi yapımcıları, halen villa, yalı ve köşk sahibi sosyetik isimlerin yüzünü güldürmeye devam ederken, Atabarut çiftinin, böylesi ciddi bir gelirden vazgeçip köşklerini niye satmak istediğini çok merak ettim doğrusu!

Evde boş oturmadı
iki koleksiyon hazırladı
Giyim zevkini keyif aldığı bir işe dönüştüren Arzu Sabancı, Koton için sekizinci koleksiyonunu hazırladı. Pek çok hemcinsinin pandemi dönemini evden çalışarak geçireceğini düşünen Arzu Hanım, evde rahat giyebilecek kıyafetlerden oluşan bir koleksiyon hazırlamış. Cuma günü satışa çıkan yeni cicileri görenler, Sabancı'nın yine başarılı bir işe imza attığı konusunda hemfikir. Bu arada daha önce erkek koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunan Arzu Hanım, Koton'a ev koleksiyonu da hazırlamış. Evde boş oturmayıp iki koleksiyon birden hazırlayan Arzu Hanım'a kocaman alkış...

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Merhum Sakıp Sabancı'nın kariyerinin başındaki genç sanatçıları desteklemek amacıyla başlattığı ve Sabancı Vakfı'nın devam ettirdiği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri, 27'nci kez sahipleriyle buluştu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim, Heykel ve Geleneksel Türk Sanatları bölümlerinden ilk üç derece ile mezun olan 9 başarılı öğrenciye, toplam 240 Cumhuriyet Altını değerinde Türk Lirası ödül verildi. Genç sanatçılara ödülleri, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci Elçi tarafından takdim edildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA