Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eski güzeller birbirini sildi!

1994 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıkları dönemden bu yana arkadaş olan Pınar Altuğ Atacan ile Didem Uzel Sarı'nın 26 yıllık dostluğu bitti!

Yarışmada Pınar Altuğ Atacan birinci, Didem Uzel Sarı da ikinci olmuş ve o zaman başlayan arkadaşlıkları, araya mesafeler girmesine rağmen bugüne kadar sürmüştü. Ancak eski dostların arasına ne girdi öğrenemedim ama Instagram'da birbirlerini takibi bırakıp, birlikte çekilmiş fotoğrafları dahi sildiklerine göre durum epey ciddi gibi gözüküyor!

BİRBİRLERİNİ EVLERİNDE AĞIRLIYORLARDI
2012 yılında iş insanı Selim Sarı ile evlenip New York'a gelin giden Didem Uzel Sarı ile Pınar Altuğ Atacan'ın dostluğu devam etmiş, hiç kopmamışlardı. Eşi ile Türkiye'ye geldiğinde kankası Atacan'ın evinde kalan, onların Bodrum'daki teknelerinde tatil yapan Sarı, aynı misafirperverliği Yağmur-Pınar Altuğ Atacan çiftine, New York'ta göstermişti. Ancak koronavirüs sonrası ABD'nin sağlık sistemini eleştiren ve ailesiyle Türkiye'ye dönüş yapan Sarı ile Atacan, daha sık görüşme fırsatı bulmuşken selamı-sabahı kesmiş! 26 yıllık dostluk neden bitti, herkes gibi ben de çok merak ettim doğrusu: bakalım altından ne çıkacak!

Sıra dışı bir girişim
Yeme-içme sektörünün tanınmış isimlerinden girişimci Feyzan Cihan'ın, yine aynı sektörde ama çok farklı bir işe el attığını öğrendim. Feyzan Hanım, Graze İstanbul adıyla bir marka yaratıp, 'hediyelik' şarküteri tabakları hazırlamaya başlamış. Bir ev davetine, kutlamaya veya partiye giderken "Yanımda ne götürsem" diye düşünenlere, en iyi peynir ve şarküteri ürünleriyle, göze de hitap eden şık şarküteri tabakları alternatifleri sunuyormuş. Feyzan Hanım çok iyi düşünmüş, bence bu iş tutar.

ŞEHİTLERİMİZİ
ZİYARET ETTİ
Demsa Group'un patronları Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin kızları Pırıl Çetindoğan, geçen hafta sonu Çanakkale'ye gidip 'Şehitlik Turu' yaptı. Çanakkale Savaşı'nın geçtiği toprakları adım adım gezen, şehitlik ve anıtları ziyaret eden Pırıl Çetindoğan, çevredeki tarihi ve otantik köyleri gezmeyi de ihmal etmedi. Sosyetenin genç isimlerini, daha çok Bodrum, Alaçatı gibi popüler tatil yerlerinde görmeye alışık olduğumuzdan, Pırıl Çetindoğan'ın Çanakkale'de şehitlerimizi ziyaret etmesini çok takdir ettim doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA