Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşini kendinden yaşlı bir kadınla aldatmış!

Sosyetenin ünlü isimleri Etel-Rober Baler çiftinin 23 yıllık evliliğini bitiren gizemli sevgiliyi ilk kez bu köşede görmüştünüz. Aşıkların birlikte oturdukları rezidansa girerken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamıştım. Fotoğraf biraz flu olsa da, Rober Bey'in şirketinde muhasebeci olan sevgilisinin, hemcinslerinin her zaman örnek aldığı Etel Hanım'dan ne fazlası olduğunu merak edenlerin merakını bir nebze de olsa gidermiştim!

Bu kez arkadaşım Ersin Al, aşıkları Bebek'te el ele gezerken görüntüledi. Doğrusu net fotoğrafları görünce çok şaşırdım! Çünkü muhasebeci sevgili Rober Bey'den yaşlı görünüyordu! Araştırınca, Rober Bey'in sevgilisinin, kendisinden 2 yaş büyük olduğunu öğrendim. Sosyetede erkeklerin, genelde eşlerini genç kadınlarla aldattıklarına şahit olduğum için, Rober Bey'in kendinden 8 yaş küçük olan Etel Hanım'ı, kendinden bile yaşlı olan bir kadınla aldatması ilginç geldi bana!!!

Baba acısı dinmiyor

Ömer Sabancı ve Demet Sabancı Çetindoğan'ın kardeşi Mehmet Sabancı, 2004 yılında, henüz 41 yaşındayken Londra'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Önceki gün Mehmet Bey'in 16. ölüm yıldönümüydü. Uluslararası arenada verdiği konserlerle binlerce kişiyi kendisine hayran bırakan DJ oğlu Faruk Sabancı, babasını sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla andı. Anne ve babasıyla henüz bebekken çekilmiş bu fotoğrafını paylaşıp altına da "Yarası hala kanıyor. Tekrar buluşana kadar baba…" yazdı. Babamı, Mehmet Bey'i ve aramızda olmayan tüm babaları rahmetle anıyorum.

Bodrum'da
hamsili kutlama
Üç yıl önce Bodrum'a yerleşen Murat Murathanoğlu, o meşhur 'Hamsi Kuşu Partisi' ile ortaya çıktı. Yıllardır doğum gününü Hamsi Kuşu Partisi'yle kutlayan Murat Bey, birkaç yıldır ara verdiği organizasyona bu yıl devam etti. Yeni yaşını Waterside Bodrum'da kutlayan Murat Bey, kendisini yalnız bırakmayan yakın dostlarına, kendi elleriyle yaptığı hamsi kuşunu ikram etti. Yaklaşık 30 yıldır tanıdığım ve hiç değişmeyen cemiyetin yaşsız erkeklerinden Murat Bey'e sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.

Yeni koleksiyona tedbirli davet

Ünlü modacı Dilek Hanif, pandemi döneminde kapsül bir koleksiyon hazırladı. Hanif, aralarında el emeği ile dokunan Anadolu halk sanatının örneği olan dokuma kumaşların da olduğu koleksiyonunu yarın Four Seasons Hotel Bosphorus'ta bir davetle tanıtacak. Davetiyede, sosyal mesafe ve hijyen protokolleri kapsamında gerçekleştirileceği özellikle belirtilen tanıtım davetine ilginin büyük olacağına şüphem yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA