Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni bir aşka yelken açtı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, flört ettikleri dönemde 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre, yeni bir aşka yelken açtı! Ertüre'ye yıllar sonra aşk orucunu bozduran ise iş insanı Serdar Oral. Çok mutlu olduklarını duyduğum aşıkların ilişkisine şaşırdım doğrusu! Çünkü Petek Hanım, yaklaşık 10 yıl aşk yaşadığı ve oğlu Ali Ege'nin babası olan Ali Ağaoğlu'ndan en son iki yıl önce ayrılmış ve şimdiye kadar yanına erkek sinek bile yaklaştırmamıştı.

Ayrıca Ali Bey ile birçok kez ayrılıp barıştıkları için yine barışabilirler diye düşünüyordum. En son bir röportajında, "Ali Bey sadece oğlumun babası. İki medeni insan gibi çocuğumuz için bir araya geliyoruz, o kadar. Gerisi, bizden geçti artık" diyen Petek Ertüre, demek ki, kendine Ali Ağaoğlu'suz yeni bir hayat kurmaya karar vermiş.

COVİD YÜZÜNDEN HASTANELİK OLDULAR
Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Dr. Özlem Türeci'nin bulduğu koronavirüs aşısı ile baharda normale dönüş müjdesi hepimizi çok mutlu etse de, o zamana kadar azami dikkat etmemiz gerekiyor. Ülkemizde yeniden tırmanışa geçen bu illet virüse yakalanan bir sürü tanıdık isim duyuyorum. Maalesef Cem-Hülya Kalyoncu çifti de, Covid-19'a yakalanmış. Virüsün belirtilerini hissedip hemen test yaptıran çiftin sonuçları pozitif çıkmış. Önceki gün Taksim'de özel bir hastaneye yatırılan çiftin sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendim. Umarım atlatıp en kısa zamanda taburcu olurlar.

AYRILDILAR MI?

Müzmin playboy Selhan Aloğlu, dört yıl önce ünlülerin yoga hocası Amerikalı Alexis Gulliver ile flört etmeye başlayıp çapkınlığa tövbe etmişti. 2003'te Sami Kiresepi ile evlenip Türkiye'ye gelin gelen, 2013'te boşandıktan sonra ülkesine dönmeyip İstanbul'da kalan Gulliver, Aloğlu'nu uslandırmıştı. Ancak herkesin izdivaç haberi beklediği çiftle ilgili şu sıralar ayrılık dedikoduları ayyuka çıkmış durumda! Karantina öncesi ülkesine gidip yaz başı dönen Gulliver'in, yine Miami'nin yolunu tutması dedikoduları doğrular nitelikte. Hoş ayrılık yoksa bile, bu kadar hasretlik Aloğlu'nu yoldan çıkarabilir, benden söylemesi!!!

Doğru yoldalar

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Hanım, kankası Beyza Uyanoğlu ile ortak olup geçen yıl Beyz-i Şah adını verdikleri ev eşyası ve aksesuvar üretmeye başlamıştı. Kısa sürede büyük yol kat eden ortaklar ilk mağazalarını da geçen yıl Şişli Marriot Hotel'in içinde açmışlardı. Ortakların, sosyetik isimlerin de büyük ilgi gösterdiği ürünleri artık Beymen Zorlu'da da satılmaya başladı. Ürünleri, dünyaca ünlü markalarla yan yana satılacağına göre ortaklar doğru yolda…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA