Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yıl dönümünde ‘evet’ diyecekler

Dediğim çıktı… Mart'tan bu yana flört eden ve ilişkilerinin mutlu sonla biteceğine kesin gözüyle baktığım Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ cephesinden müjdeli haber geldi. Anneannesi Hülya Koçyiğit'in gençlik yıllarına benzetilen, 27 yaşındaki Aslışah Alkoçlar gelin oluyor. Evet, yanlış okumadınız… HD İskender, HD Döner, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza'nın da bulunduğu HD Group'un patronu Kaan Demirağ ile Aslışah Alkoçlar evleniyor. Temmuz'daki 27'inci doğum gününde sevgilisi Kaan Demirağ'ı ailesiyle tanıştıran, haftasına da Ankara'da yaşayan müstakbel kayınvalidesi Ayşe Özgüneş'in elini öpmeye giden Aslışah Alkoçlar ile ruh eşi olduğu konuşulan Kaan Demirağ, düğün tarihlerini belirledi. Flörtlerinin birinci yılında 4 Mart'ta, Four Seasons'ta vuslata ermeye karar verdiler. Umarım bir yastıkta kocarlar. Bu arada ilk eşi Nur Atan'a, kiraladığı özel uçaktan atlayan paraşütçülere, "Nur benimle evlenir misin?" pankartı açtırarak evlenme teklifinde bulunan Kaan Demirağ, Aslışah'a da sıradışı bir evlilik teklifinde bulundu mu, merak ettim doğrusu...

Sanatla moda bir araya geldi

İlgi çeken sanatsal etkinliklerin ve davetlerin merkezi haline gelen Karaköy'de geçen hafta da sanat ile modayı birleştiren bir etkinlik gerçekleşti. Banu Çoruh'un sahibi olduğu sanat ve tasarım platformu Bann Art & Design ile Simay Bülbül'ün Perevan markası birlikte alışveriş etkinliği düzenledi. Etkinlikte sanat ve moda meraklıları bir araya geldi. İki gün süren etkinliği iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim de ziyaret etti. Simay Bülbül'ün deri, oniks, mermer, telkari detaylarla süslü özgün tasarımları çok beğenildi. Ressam Kemal Kara, fotoğraf sanatçısı Erhan Coral ve Günseli Kato'nun eserleri de ilgi odağıydı.

ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Eksen Group Yönetim Kurulu Başkanı, Beşiktaş camiasının da en sevilen isimlerinden olan eski yönetici Erol Kaynar, gönül verdiği kulübü için yine taşın altına elini koydu. Çok sevdiğim ve saydığım bir isim olan Erol Ağabey, Beşiktaş'ın yeni iletişim sorumlusu oldu. Önceki gün Nişantaşı'nda rastladığım ve tebrik ettiğim Erol Ağabey, camiadaki kopuklukları toparlamak için ekibi ile birlikte elinden geleni yapacaklarını, Beşiktaş'ın daha iyi yerlere gelmesi için iletişimi güçlendireceklerini söyledi. Bu işin altından da layıkıyla kalkacağına hiç şüphem yok.



TV'YE TÜRK KIYAFETİYLE ÇIKTI

İlk kez geçen yıl resmi takvimine girmeyi başardıkları New York Moda Haftası'nda (NYFW), bu yıl pandemi nedeniyle online sunum yapan modacı ikizler Raisa ve Vanessa Sason, dünyaca ünlü isimlerin tercihi olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Kylie Minogue, geçen hafta katıldığı İspanya'nın ünlü talk show programı Elhormiguero'da, ikizlerin Eylül ayında sergiledikleri NYFW koleksiyonundan bir tasarımla boy gösterdi. Minogue, daha önce BBC Radio'daki bir performansında da Raisa Vanessa tasarımı bir kıyafet tercih etmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA