Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ali Şen’den ‘baba’ hediye

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanlarından Ali Şen'in küçük oğlu Metin Şen, 2013'te aile şirketleri Bosphorus Gaz Genel Müdürlüğü koltuğundan kalkıp restoran işine girmişti.



Şirketteki hissesini babasına satan Metin Bey, ex kayınbiraderi Nedim Keçeli ve Cenk Önal ile ortak şirket kurup dünyaca ünlü bir restoranı Türkiye'ye getirmişti. Ortaklarının ayrılmasıyla restoran işletmeciliğine tek başına devam eden Metin Şen'e, Ali Şen'den çok 'baba' bir hediye geldiğini öğrendim! Ali Şen, oğluna, Bodrum Güvercinlik'te bir otel arazisi hediye etmiş.



Hediyesini paraya çevirmek isteyen Metin Bey de, dünyaca ünlü otel zincirleri ile görüşmelere başlamış. Ancak Metin Bey, arazisini satmayacakmış, kiraya verecekmiş. Görüşmelerinde, restoranını otel bünyesinde açma şartı koyduğu da konuşulan Metin Şen'in yakında müthiş bir kira geliri ve kira gideri olmayan bir restoranı olacak! Ne diyelim babası sağ olsun!

SEVGİLİSİ EVLİ ÇIKTI!
Cemiyet hayatının ünlü ismi Ebru Kohen'in tanınmış koleksiyoner ve iş insanı Melih Arapkir ile yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım geçen hafta. Yakınları; tanıştığı kadınla 15 gün içinde evlenen eski eşi İzi Kohen'in hızına yetişemese de, Ebru Hanım'ın bu kısa ilişkisinden de bir izdivaç çıkabileceğini söylemişti.



Ancak öğrendim ki; bu imkansızmış! Çünkü Ebru Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi Melih Arapkir zaten evliymiş! Melih Bey, yıllardır eşinden ayrıymış ve Ebru Hanım da bunu bildiği için bu aşkta sakınca görmemiş sanırım!

KIŞ ORTASINDA DENİZE GİRDİ
Ünlü oyuncu Naz Elmas ile evliliği ve sanata yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren iş insanı Erol Özmandıracı, hafta sonunu ikinci adresi Göcek'te geçirdi. Eşiyle birlikte, bütün yazı neredeyse Göcek'te teknesinde geçiren Erol Bey, eşinin işlerinden dolayı bu kez tek başına gitti.



Erol Bey, İstanbul'da çok soğuk geçen günlerden sonra Göcek'te birazcık güneşi görünce kendini denize attı. Şubat ortasında denize giren ünlü iş insanı, bu anlarını ölümsüzleştirip "11/02/2022 Şubat yazı..." notuyla sosyal medyada da paylaştı. Hasta olmaz inşallah…

SANATSAL BULUŞMA
Sanal ortamı 'gerçek hayat' ile birleştirdiği çalışmaları ile adından söz ettiren sanatçı Alea Pınar Du Pre, birkaç ay önce Bebek'te sanat galerisi açmıştı. Yerli ve yabancı sanatçılara yeni bir alan yaratmak amacıyla yola çıkan sanatçı bir yandan da sanat ile sanatseverleri buluşturan davetler gerçekleştiriyor. Alea Pınar Du Pre, kendi eserlerinin yanı sıra birçok sanatçıya ev sahipliği yapan galerisinde geçenlerde yine bir davet verdi.



Davete, Şule Zorlu, Javier-Hilal Kosif ve Suzan Toplusoy gibi sanat tutkunu pek çok ünlü isim katıldı. Yolunuz Bebek'e düşerse –hatta özellikle düşürün- bu galeriye mutlaka uğrayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA