Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dünya starları mesaj yağdırdı

Madonna, Angelina Jolie, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafçısı Mert Alaş'ın önceki gün doğum günüydü. 1971'de Ankara'da dünyaya gelen ve 51 yaşını dolduran Alaş'ın doğum gününü, defalarca birlikte çalıştığı dünya starları unutmadı.



Moda dünyasının son dönemdeki en gözde modeli Bella Hadid, sosyal medya hesabından Alaş ile birlikte bir fotoğrafını paylaşıp altına, "İyi ki doğdun; melek, sanatçı, yaratıcı, vizyon sahibi. Seni seviyorum" notunu düştü.



Fransa Eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi, müzisyen ve fotomodel Carla Bruni, ülkemizi ikinci adresleri yapan Kate Moss ile Naomi Campbell, şarkıcı Dua Lipa, şarkıcı ve söz yazarı Rita Ora ve Kim Kardashian, Mert Alaş'ın doğum gününü unutmayan starlardan sadece birkaçıydı.



İşindeki başarısıyla ülkemizin tanıtımına da katkı sağlayan Mert Alaş'a ben de iyi ki doğdun diyorum.

BİR TATİL ÜÇ KUTLAMA
Her ikisi de 18 Şubat'ta dünyaya gelen Emre-Miray Beşli Çapa çifti, herkese sürpriz yapıp 12 Şubat 2019'da Yeni Delhi'de bir başlarına gelin-güvey olmuştu. Çapa çifti, hem üçüncü evlilik yıl dönümlerini hem de doğum günlerini kutlamak için Tulum'a gitti.



THY'nin direkt seferlere başlamasıyla Meksika'nın bu ünlü tatil merkezini komşu kapısı yapan sosyetik isimlere böylece Çapa çifti de eklendi. Tulum'da bir taşla üç kuş birden vuran çiftten Emre Çapa 38, Miray Beşli Çapa 37 yaşına girdi. Umarım mutlu ve mesut, daha nice evlilik ve doğum günleri kutlarlar.

BOĞAZ'DA EĞLENDİRECEK
Ali-Erkan Ünal kardeşler, geçtiğimiz yaz Bodrum'da manzarasının güzelliğiyle herkesin konuştuğu bir mekan açmıştı. Mekanın işletmesini ve müzik koordinatörlüğünü üstlenen Ali Sayar, salı günleri de DJ setinin başına geçip, harika günbatımı manzarası eşliğinde müzik ziyafeti çekiyordu.



Duydum ki Ali Sayar, Ünal kardeşlerin İstanbul Ortaköy'deki mekanında DJ'liğe devam edecekmiş. 1 Mart'ta başlayacak olan Sayar, salı geceleri bu kez Boğaz manzarasında misafirlerini eğlendirecekmiş.

İKİ TARAFI DA MUTLU ETTİLER!
İş insanı Kaya Sabancı'nın Aynur Özderici'den olan kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu Koray Helvacıoğlu, Eylül 2020'de vuslata ermişti. Vaka sayısı artınca 500 kişilik düğün yerine 50 kişilik sade bir törenle evlenmişlerdi.



Pandemide evlenmeyi göze alan çift, annebaba olmak için de bu illetin geçmesini beklemedi! Gizem Hanım, önceki gün nur topu gibi bir erkek dünyaya getirdi. Çiftin, isim konusunda çok politik davranıp çocuklarına, iki dedesinin ismini birden yani 'Yılmaz Kaya'yı verdiklerini öğrendim. Yılmaz Kaya'nın yaşı uzun olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA