Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Acelenin sebebi hamilelik mi

Sosyetede, 'önce bebek sonra nikah' modası hiç bitmeyecek sanırım. Son birkaç gündür sosyete, yine bir 'önce bebek sonra nikah' dedikodusunu diline dolamış durumda! Sosyetedeki dedikoduya göre, sosyetenin genç temsilcilerinden Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer de bu modaya uymuş.



Dila Tarkan, iki yıldır flört ettiği sevgilisi Dağhan Doğruer'den, Sevgililer Günü için gittikleri Miami'de evlilik teklifi almıştı. Geçen hafta Miami'den dönen aşıklar, arayı hiç açmadan cuma günü kız tarafının evinde nişan yüzüklerini taktı. Dedikodunun sebebi de işte bu nişan.



Evlilik teklifinin ardından hemen nişan yüzüklerini takmaları, fotoğraflarda Dila Tarkan'ın hafif göbeğinin çıktığının görünmesi ve çiftin düğün için aceleci davranacağı duyumlarını sosyete, Dila Tarkan'ın hamile olduğuna yormuş durumda. Bu dedikodu doğru çıkar mı bilmiyorum ama birbirlerine çok yakıştırdığım Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer'e şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

BÜTÜN ŞARKILAR SEVGİLİYE
Eskinin Türkiye güzeli, şimdinin popüler şarkıcısı Defne Samyeli'nin de 'çıtır sevgili' modasına uyduğunu, kendinden 9 yaş küçük iş insanı Onur Arıkan ile flört ettiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Yazdan beri flört eden aşıklar, şimdiye kadar basından kaçmayı başarmıştı. Ancak sonunda yakayı ele verdiler! Samyeli'nin sahneye çıktığı mekanda gece boyunca Onur Arıkan'ın gözlerine bakarak şarkı söylemesi objektiflere takıldı.



Cem Yılmaz ve Serdar Bilgili'den sonra Defne Samyeli'nin kalbine girmeyi başaran Arıkan'ın sırılsıklam aşık olduğu konuşuluyordu. Bu fotoğraflar, Defne Samyeli'nin de Arıkan'a büyük aşk beslediğini gösteriyor. Bakalım bu aşkın sona nereye varacak…

MALDİVLER'DEN BİLGİ SIZMADI!
Nevzat Aydın'ın ikinci kez damat olacağını da, Maldivler'de ada kapatıp bütün masraflarını karşılayarak 150 kişiyi davet edeceği bir düğün yapacağını da ilk bu köşede okumuştunuz. Aydın, geçen ay modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile yalısında nikah masasına oturmuştu.



Çift, geçen hafta da Maldivler'de düğünlerini yaptı. Üç gün üç gece süren düğünün organizasyonunu Candan Varnalı'nın yaptığını ve her gün için ayrı bir konsept hazırlandığını öğrendim. Ancak Aydın'ın küçük çaplı bir servet harcadığı düğün hakkında davetlilerden ne bir detay ne de bir gelin-damat fotoğrafı alabildim. Çünkü Aydın yasak koymuş! Bu yasağın sebebi ne bilmiyorum ama mutlulukları daim olur inşallah.

ÖZEL BİR SERGİ
Sanat galericiliğinin duayen ismi Yahşi Baraz'ın Şişli'deki galerisinde harika bir sergi açıldı. Eğitimci ve sanatçı kişiliğiyle Türk heykel sanatında öncü olmuş, birçok öğrenci yetiştirmiş ve neredeyse yurdun her bir köşesinde anıtsal eserler bırakmış olan Ferit Özşen, özel bronz çalışmalarını ilk kez gün yüzüne çıkardı.



Küratörlüğünü Selen Başman'ın üstlendiği 'Bronz Heykeller' isimli sergi, 15 Mart'a kadar gezilebilir. Her biri başyapıt niteliğindeki eserleri muhakkak görmenizi tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA