Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Halk işi’ ürünler kardeşinin çıktı

Sosyetenin ünlü ismi Arzu Sabancı, geçen hafta sosyal medya hesabından "TV karşısında akşam ritüeli" yazarak toplamı 300 lirayı bulmayan iki ürün paylaşmıştı. Ürünlerin link'ini verip altına da "Reklam değil" yazmıştı.



Bu paylaşımda kafama iki soru takılmıştı; biri, reklam değilse niye link verdiğiydi. Diğeri de bu 'halk işi' ürünleri gerçekten kullanıyor muydu? Dün merakımı giderdim. Evet; Arzu Hanım, dediği gibi karşılığında para alarak bir reklam yapmamış, iyilik yapmış. Çünkü tavsiye ettiği ürünler, kardeşi Cem Çelikoğlu ile eşi Zeynep Çelikoğlu'nun markasına aitmiş.



Yıllar önce Milas'ta zeytinyağı üretimine başlayan Çelikoğlu çifti, geçen yıl kozmetik işine de girmiş. Bu arada Arzu Hanım'ın, o ürünleri gerçekten kullandığını da öğrendim. Cem Çelikoğlu ne kadar şanslı, Instagram'da 928 bin takipçisi olan ablası sayesinde ürünlerini sosyal medyada bedavaya tanıtıyor.

ZİRVEDE AİLE TATİLİ
2020 yazında beri flört eden oyuncu Merve Oflaz ile iş insanı Allan Hakko, leyleği havada görenlerden! Sevgililer Günü öncesinde Miami'ye giden, oradan New York'a geçip tatil yapan aşıklar, geçen hafta da Fransa'ya kayağa gitti. Fransa'nın ünlü kayak merkezi Val D'Isere'deki tatilde aşıklara, Allan Hakko'nun ablası ve eniştesi Romina-Niv Garih de eşlik etti.



Bir süredir aynı evde yaşayan aşıkların ilişkisinin evliliğe doğru gittiği konuşuluyordu. Doğru galiba, baksanıza Merve Oflaz, şimdiden aileye girmiş bile. Bu arada aşıklar, bu aile tatilinin ardından baş başa İsviçre'nin Zürih şehrine geçti.

BU KAR DA DURDURAMADI!
Tam bir spor tutkunu olan ve 40 yılı aşkın süredir haftada dört gün spor yapan, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'i, son yılların en yoğun kar yağışı da durduramadı.



Geçenlerde yağan karda, yollar kapalı olduğu için kilometrelerce yürüyerek spora giden Biricik Hanım, bu karda da yine yollara düştü. Spor salonuna gidip rutin antrenmanlarını yapan Biricik Hanım, bununla kalmayıp spordan sonra da güzellik merkezine gitti. 59 yaşında olan Biricik Hanım, boşuna bu kadar fit ve genç görünmüyor.

AYNI KAREYE GİREMEDİLER
Önceki yıl Kovid- 19'a yakalan ve uzun süre yoğun bakımda yatan Ziya-Esra Oflaz Güvenkaya çifti, koronavirüsle savaştan galip çıkmış, ancak 16 yıllık evliliklerini kurtaramamışlardı.



Geçen yıl nisanda anlaşmalı olarak boşanan çift, aylar sonra kızları Almila'nın 14. doğum günü için bir araya geldi. Londra'nın ünlü otellerinden birinde buluşup Almila'nın doğum gününü kutlayan ex eşler, ayrı ayrı kızları Almila ile çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Esra Hanım ve Ziya Bey, bir araya geldi ama nedense aynı kareye girmek istememişler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA