Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hamileliğiyle ilgili ilk kez konuştu

Geçen hafta İbrahim Tatlıses'in bir açıklaması, oğlu ve gelinini gündeme taşıdı. Tatlıses, oğlu İdo ile evli olan Yasemin Tatlıses'in hamile olduğunu ve ikizlerinin olacağını açıkladı ama ünlü çift hiç konuşmadı. İdo ile iki yıl önce evlenen sosyal medya fenomeni Yasemin Tatlıses hamileliğiyle ilgili ilk kez dün piyasaya çıkan Şamdan Plus'a konuştu. "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı, hamileliğimi ve ikiz bebek sürprizini açıkladı. Çok sevindiği ve çok heyecanlandığı için bizden önce davrandı" diyen Yasemin Hanım, şöyle devam etmiş:



"Bebek sahibi olmayı tabii ki istiyorduk ama yine de öğrenince şaşırdık. Ne yapacağımızın paniği var üzerimizde. Bir de üzerine tek çocuk beklerken (diğeri saklamış kendini) ikiz olduğunu öğrenmek müthiş bir heyecan oldu. Hâlâ inanamadığım, kendimi içine sokamadığım duygu durumları var. Beni ne bekliyor, nasıl bir hayatımız olacak diye düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum." Üç aylık hamile olan Yasemin Tatlıses, henüz cinsiyetleri belli olmayan ikizlerini sağlıkla dünyaya getirir inşallah.

GERİ SAYIM BAŞLADI
Eşi Hacı Sabancı ile mutlu evliliğini, dünyaya gelecek kızları ile perçinlemeye hazırlanan Nazlı Sabancı, artık anne olmak için gün sayıyor. Normal doğum yapmak isteyen



Nazlı Hanım'ın doktoru; kızlarının, annesinin adı gibi nazlı çıkmazsa yarınöbür gün, eğer nazlanırsa da en genç haftaya kadar dünyaya geleceğini müjdelemiş. Yani özgüvenli, korumacı, gösterişli, gururlu, idealist, yönetmeyi seven, cömert, iyimser, çalışkan ve hırslı bir Aslan burcu kızı olacak. Umarım Nazlı Hanım da, kızları da sağlıkla kurtulur.

AİLEDEN AF ÇIKMAMIŞ!
ÜNLÜ holdinglerden birinin yönetim kurulu başkan yardımcısı olan İbrahim Tanrıverdi'nin kızı Nazlı Tanrıverdi ile 40 yıllık sanayici Mustafa Sarıoğlu'nun oğlu Eren Sarıoğlu, ocak ayında nişanlanmıştı.



Nazlı Hanım'ın amcası Recep Tanrıverdi'nin taktığı yüzükle nişanlanan çift, geçen hafta Bodrum Cennet Koyu'ndaki bir otelde görkemli bir düğünle evlendi. İstanbul sosyetesinin neredeyse tam kadro katıldığı düğündeki tek eksik kişi, Nazlı Hanım'ın ağabeyi Berk Tanrıverdi'ydi. Görünen o ki, yaptığı evliliği onaylamayan ailesiyle arası açık olan Berk Tanrıverdi'ye hala af çıkmamış!


EN UZUN BACAKLI KIZA TÜRK DAMAT
Amerika'nın en uzun bacaklı kızı unvanına sahip Holly Burt ülkemize gelin geliyor! Evet, şaka değil gerçek... 195 cm'lik boyunun 125 cm'si bacaktan oluşan Burt, gönlünü, dünyaca ünlü e-ticaret sitesinin Londra'daki merkezinde üst düzey yönetici olarak çalışan Emre Oktay'a kaptırmış.



Yolları nerede ve nasıl keşişmiş bilmiyorum ama modellik, haber programı sunuculuğu, Youtuber'lık gibi pek çok işi olan ve dünyaca tanınan Burt ile Okay, İstanbul'da evlenecek. Cumartesi günü Boğaz'da düğün yapacak çiftin mutluluğuna, Amerika'dan gelen 60 kişi de şahitlik edecek. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA