Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetede şaşırtan aşk!

Sosyetenin sevilen ismi Burcu Erçil'in yıllar sonra kalbinin yine pır pır attığını öğrendim! Yedi yıl evli kaldığı ilk eşi Emre Bukağılı'dan 2009'da, 1.5 yıl evli kaldığı ikinci eşi Nuri Ensari'den de 2014'te boşanan Burcu Hanım'ın adı yıllardır aşk dedikodusuna karışmamıştı. Öğrendim ki, Burcu Hanım sonunda beyaz atlı prensini bulmuş!



O prensin kim olduğunu okuduğunuzda çok şaşıracağınıza eminim! Erciyes'in popüler otellerinden birinin de patronu olan iş insanı Mehmet Yayla... Evet, yanlış okumadınız! Geçen yaz 2 Temmuz'da, eski milli snowboard'cu ve rallici



Çiçek Güney ile evlenecekken, beş gün öncesinde düğünleri iptal olan Mehmet Yayla'dan bahsediyorum. Bu arada o zaman, düğünün Mehmet Bey'in babasının rahatsızlığı yüzünden iptal edildiği söylenmişti.



Mehmet Yayla, yedi yıl flört ettiği Çiçek Güney ile ne zaman ayrıldı, Burcu Erçil ile ne zaman aşk yaşamaya başladı bilmiyorum ama ikisinin çok mutlu olduğunu duyuyorum. Bakalım bu aşkın sonu ne olacak...

EROL TABANCA'DAN 'İKİ GÜNEŞ ALTINDA'
Eskişehir'deki Odun Pazarı Modern Müze'nin (OMM) kurucusu Erol Tabanca koleksiyonundan özel bir seçkiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Memleketi Eskişehir'e bir müze kazandıran ve önemli bir sanat koleksiyoneri olan ünlü iş insanı



Erol Tabanca'nın koleksiyonundan seçilen eserler, 'İki Güneş Altında' adlı sergiyle sanatseverlerle buluşacak. 24 Ağustos'ta açılacak olan ve küratörlüğünü Aslı Seven'in yaptığı sergi, gökyüzünde iki güneş olasılığının açtığı mitolojik ve spekülatif ufuklardan, dünyadaki varoluşumuzun güneşle olan derin bağlantılarına uzanan bir keşif yolculuğu sunacak.

DEVRİM ERBİL İLE BULUŞTULAR
Bodrum'da bu sezon zirve yapan sanat etkinliklerine son olarak, yıllarını sanata adamış ödüllü ressam Devrim Erbil'in kişisel sergisi eklendi. Erbil'in eserlerine ev sahipliği yapan otelin restoranı, açılış için bir davet organize etti.



Ünlü şef Osman Sezener'in hazırladığı özel bir mönü ile kutlanan serginin açılışına, Kıvanç-Başak Dizer Tatlıtuğ, Elçin Sangu-Yunus Özdiken, Burcu Şendir ve Renk Erbil gibi ünlü isimler katıldı. Türk resim sanatının yaşayan en önemli isimlerinden Devrim Erbil'in kişisel sergisi, 18 Ağustos'a kadar gezilebilir. Bodrum'daki tatilcilere duyurulur...

AŞIKLAR CENNET'TE
Bir dönem Çapkınlar Ligi'nin as oyuncularından olan Alican Ulusoy, dört yıl önce Hande Subaşı ile flört etmeye başladıktan sonra jübilesini yapmıştı! Alican Bey'in ablası Merva Bilginer'in, 2019'daki doğum gününde tanışıp flört etmeye başladıktan sonra bir daha hiç ayrılmayan aşıklar, şimdilerde Bodrum'da tatilde.



Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, aşıkları Cennet Koyu'ndaki bir plajda görüntülemiş. Bu arada, başından bir evlilik geçen Hande Subaşı ile 46 yıldır bekar gezen Alican Ulusoy'un evlenmek gibi bir niyetlerinin olmadığı kulağıma geliyor. Gerçi bu işler belli olmaz, bir bakmışsınız nikah davetiyesi gelmiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA