Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine alkol yine hastane

2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle ölümle burun buruna gelen, 95 gün yoğun bakımda kalan, hatta ayak ve el parmak uçları kesilen oyuncu Nejat İşler, kendisini bu hale getiren alkolden bir türlü vazgeçmiyor! Alkol yüzünden defalarca hastanelik olan 51 yaşındaki oyuncunun yine aynı sorundan hastaneye kaldırıldığını öğrendim. İşler, pazartesi günü, neredeyse ikinci adresi haline gelen Nişantaşı'ndaki hastanede yine tedavi altına alınmış. Dün öğle saatlerine kadar da halen hastanede tedavisi devam ediyordu.



Ne zaman taburcu olacağını öğrenemedim ama geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam edecek olan dizisinin çekimlerine başlaması zor gibi görünüyor. Çünkü rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleri 18 Eylül'de başlayacak. Daha önce bu kötü alışkanlığı yüzünden işinden olan, dizi ve film projelerinden çıkarılan Nejat İşler'in başına yine aynı işler gelmez umarım.

DOĞAL AFETLER ESERLERİNE YANSIDI
Ülkemizin en önemli ressamlarından biri olan Yusuf Taktak, yeni bir sergiyle sanatseverlerle buluştu. Dün Gümüşsuyu'ndaki bir galeride açılan Yusuf Taktak'ın 'Başka Zaman – Başka Mekan' adlı sergisinde sanatçının güncel eserleri yer alıyor.



Son aylarda ülkemizde yaşanan doğal afetlerin etkisinin de eserlere yansıdığı sergide sanatçı, her zaman olduğu gibi resimlerinin yanı sıra üç boyutlu işlerine de yer verdi. Yusuf Taktak'ın sergisi 15 Ekim'e kadar devam edecek, aklınızda olsun.

ARKADAŞLARINA DAVET VERDİ
Modellik ve oyunculuğun ardından İzzet Özilhan ile evlenip mesleğini bırakan Yasemin Özilhan, çalışmasa da çok özel iş birliklerine imza atıyor. Ünlü bir markanın katlanabilir telefonunun yüzü olan Yasemin Hanım, yeni modellerin tanıtımı için önceki gün bir davet verdi.



Yasemin Hanım'ı, sosyeteden yakın dostları yalnız bırakmadı. Moda tutkusuyla da bilinen Yasemin Hanım, yeni katlanabilir telefonları arkadaşlarına tavsiye ederken, "Bu akıllı telefonlar bizi teknoloji ve moda arasında çok keyifli bir yere konumlandırıyor" dedi. Bu arada tatilden dönen sosyete, Yasemin Özilhan sayesinde birbirleriyle hasret giderdi.

FİNALİSTLER BELLİ OLMUŞ
İHKİB tarafından düzenlen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması, tam 30 yıldır moda endüstrisine girmek ve moda tasarımı alanında kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlıyor.



Önceki gün Nişantaşı'nda, yarışmanın komite başkanı Nejdet Ayaydın ile eşine rastladım. Hemen sözü yarışmaya getiren Nejdet Bey, 31. Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması için geriye sayımın başladığını belirtti. 10 finalisti belirlediklerini, 29 Eylül'de gerçekleşecek bir balo ile de kazananları açıklayacakların söyledi. Bakalım yarışma, moda dünyasına kimleri kazandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA