Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ayrılık yok sürpriz var!

İç mimar Alara Koçibey, önceki hafta 53. doğum gününü kutlamak için Cem Uzan'dan olan çocukları Renç ve Paris ile Güney Afrika'ya tatile gitmişti. Alara Hanım'ın yanında, 2011 yılından beri flört ettiği sevgilisi Eren Morova'nın olmayışı dikkatimi çekmişti! Acaba ayrıldılar mı diye düşünürken bu yokluğun ardından bir sürpriz çıktı.



Meğer Eren Morova, Türkiye'de kalıp sevgilisine sürpriz hazırlamış. Alara Hanım, çocuklarıyla Afrika'da vahşi yaşamı keşfederken, Eren Bey, sevgilisinin kardeşi Seben Koçibey ile yakın dostları Selim-Tuvana Demir, Emine Kütük, Aslı-Mert Tümen, Sinan Türker ve Ceylan-Emir Sohtorik'i alıp yanlarına gitmiş. Komşu'ya gelin giden Adnan Polat'ın kızı Eda Ginosatis ve eşi de Yunanistan'dan gidip ekibe katılmış.



Doğum günü partisini de 'Out of Arica' filminin çekildiği tepede yapmışlar. Eren Morova'nın, sevgilisi Alara Koçibey'e yaptığı sürpriz yerini bulmuş. Çünkü Alara Hanım, "Bir insanın hayal edebileceği en inanılmaz doğum günlerinden biriydi" dedi. Ben de Alara Hanım'a bol sürprizli nice yaşlar diliyorum.

TORUNU ADINI YAŞATACAK
Çalışanının verdiği böbrekle nisan ayında tekrar hayata tutunan iş insanı Fatih Kıral dede oldu. Ay başında, İrem Baltepe ile nişanlanan büyük oğlu Onur Kıral'ın mürüvvetini gören Fatih Kıral, şimdi de torun mutluluğu yaşıyor.



Fatih-Figen Kıral çiftine ilk torun mutluluğunu yaşatanlar, küçük oğulları Oğuz Kıral ile gelinleri İrem Kıral oldu. Görenlerin söylediğine göre, cumartesi günü doğum yapan İrem Hanım'ın da, dedesinin adını yaşatacak olan Can Fatih'in de sağlık durumu gayet iyiymiş.

'DOKTORDAN SERGİ' İÇİN SON GÜN!
Kardiyolog Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Nişancı, resim çalışmalarının yer aldığı 'Doktordan Resim Sergisi' adında bir sergi açmıştı. Sosyal sorumluluk kapsamında başladığı resim çalışmalarının gelirlerinin bir kısmını dernek ve vakıflara bağışlayan Nişancı'nın sergisine önceki gün gidebildim.



"Tıp ve sanat ilk görüşte kolaylıkla farkına varamadığımız birçok ortak paydada birbirine yakınlaşır" diyen Nişancı'nın eserlerini görmeniz için bugün son gün...

MUTLU SON İÇİN İLK ADIMI ATTILAR
Ersin Kayalar'ın 2015'te boşandığı İspanyol eşi Carmen'den olan 24 yaşındaki oğlu Kerem, 5 yıldır flört ettiği İlhanÖykü Karadeniz çiftinin 21 yaşındaki kızı Dilhan'a ağustosta evlilik teklif etmişti. Genç aşıklar pazar günü ilk adımı attı.



İsteme merasimin ardından, İlhan-Öykü Karadeniz çiftinin Beykoz'daki evlerinin bahçesinde gerçekleşen törenle nişan yüzüklerini parmaklarına taktılar. İki ailenin fertleri ve yakın arkadaşlarından oluşan 120 kişi, genç çiftin bu mutluluğuna şahitlik etti. Allah tamamına erdirsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA