Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Süper kahramanlar Türkiye'ye gelse

Nerede süper kahraman var hep Amerika'da! Bi' kere de Türkiye'yi uzaylılar bassın kardeşim, dünyanın kaderi Türkiye'de belli olsun. Ama adamlar da haklı! Düşünsenize...Pençeleriyle çelik, tahta dinlemeden lime lime eden Wolverine gelmiş kokoreççi olmuş. ne yapsın o da ekmek parasında. Asıl Demir Adam'ın işi zor. Şimdi kargonun geliş süresi falan; adam parça mı beklesin, sanayiye mi gitsin?
'İsmet! Benim jet ayakkabılara bi' rot balans çeksene ' Şimdi bu savaşlar, dövüşler hep büyük şehirlerde oluyor. Dağ, tepe dinlemeden bir koşuda dünyayı geçen Flash'ı ortalarda göremiyoruz. Trafiğe takılmış olsa gerek. Öyle bir trafik yani siz düşünün. Peki sizYeniçeri'yi biliyor musunuz? Sağ olsun yapımcılar Türk bir süper kahraman da yapmış. Öyle boş bir karakter de değil, günlük hayatında Kızılay'da doktorluk yapıyor. Okumuş tahsilli bir ablamız. 99 depreminde Kanuni'nin hançerini bulup süper kahraman olmaya karar vermiş, bir de ay yıldızlı al bir kostümü var. Ee ama o da diğer herkes gibi akbil basıp gidiyor. Asgard'ın delikanlısı Thor'a da üzülmemek elde değil. Çekici sallayıp iki şimşek atmaya kalksa şehir cereyanı atacak. Her yer elektrik direği dolu tabii. Cyclops deyince aklınıza direk gelmeyebilir ama kırmızı gözlükleriyle gözünden ışın atan adam desek bir sima oluşabilir diye umuyorum. Heh işte o! Cihangir'e kaptırmış kendini gidiyor! Yuvarlak çerçeve gözlükleri takınca 'hevestir geçer' dedik, önünü alamadık yani. Kediler, kahveler, kitaplar. Cyclops da bozdu.Yok yok… Süper kahramanlar Türkiye'ye gelmesin, bu iş böyle olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA