Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

Merve, sevenlerini Alaçatı’da hipnoz etti

Geçtiğimiz hafta ülkemizde tatilin başkentlerinden biri olan Alaçatı'daydım... Tabii ki yaz gelince bu bölgedeki yazlık mekanlar, müziğin ve eğlencenin en kalitelisini sunmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Ben de Alaçatı sokaklarında dolaşırken şarkıcı Merve Özbey'in afişine rastladım. Hemen o akşam onu izlemeye gittim. Daha önce sadece birkaç şarkısını canlı olarak dinleme imkanım olmuştu. Bu kez gecenin sonuna kadar oradaydım. Ve şunu söyleyebilirim ki Merve tek kelimeyle beni büyüledi, sadece beni de değil, mekanı hıncahınç dolduran 500 kişinin de aynı anda büyülendiğinden eminim. O ufak tefek kadın sahneyi öyle bir dolduruyor ki izleyenleri adeta hipnotize ediyor. Bu arada mekan tıklım tıklımdı, bir o kadar kişi de yer olmadığı için reddedilmiş.



Merve'nin repertuvarına da değinmeden edemeyeceğim; ses ve yorum kadar repertuvarın da ne kadar önemli olduğunu o gece bir kez daha gördüm. Çünkü Merve sahnesinin bir bölümünde unutamadığımız üstatların şarkılarını, müzikle demlenmiş ruhumuza yeniden iletti. Şunu gördüm; hiç kimse o gece bitsin istemedi, yüreğine sağlık Merve...

ÜÇ HARİKA ADAMDAN 'OF AMAN'
Başarılı rap'çiler Canbay&Wolker'ın bir süredir hazırlıkları devam eden albümlerinden şarkılar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. O şarkılardan biri de 'Of Aman'. Gözünüzü kapatıp dinleseniz bu şarkının bu ikili tarafından yapıldığını anlarsınız çünkü kendilerine yakışan bu sound'u çok iyi kullanıyorlar... Ve şarkı, yine bizi şaşırtmadı, yayınlanır yayınlanmaz, 10 gün içerisinde milyonlarca kez dinlendi ve izlendi.



Of Aman, Canbay&Wolker& Decrat feat olarak yayınlandı. Üçlü, şarkıya bir de klip çekti. Klipte mahalle gençlerinin futbol aşkına gönderme yapılmış. Son dönemlerin gurur kaynağı genç futbolcu Arda Güler'e de selam çakılmış. İnce düşünülmüş ve bir rap'çiden beklenecek harika bir hareket doğrusu. Şarkının söz-müzik kısmı tabii ki bu üç harika adama ait. Düzenleme ise Etki ve Cesiminho imzalı. Prodüksiyon her zaman olduğu gibi Adem Canbay'a ait. Tebrikler!

DUYGUDAN DUYGUYA SÜRÜKLÜYOR
Coşkun Kıvılcım'ı daha önce aranjeleriyle bu satırlarda kaleme almıştım. Şimdiyse çıkardığı şarkısıyla kendisini köşeme konu etmekten mutluluk duyuyorum. Sözü ve müziği sevgili Yıldız Tilbe'ye ait 'Su Olsam Sana Akmam ki' şarkısını tekli olarak yayımladı Kıvılcım. Şarkının derin arabesk izleri taşıdığını söylemek gerekir. Coşkun da çok güzel yorumlamış, dinlerken duygudan duyguya sürüklüyor insanı. Bu hisli şarkı vasıtası ile Yıldız Tilbe'ye de buradan selam vermek isterim



Bu arada şarkı yayınlanalı birkaç gün oldu, yorumlara da göz gezdirdim... Galiba müzikseverler arabeski özlüyorlar. Malum içimizden gelen, özümüze ait duygulara daima gönlümüz açıktır. Özetle; bu şarkı olmuş, yolu açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA