Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Keşke adın eskisi gibi gelin adaylarınla anılsaydı!

Yine üst perde yine hor görme... Maalesef bizim ülkemizde bu eşiği aşmakta çok zorlanıyoruz. Olmuyor, yapamıyoruz. Zenginliği başkalarının gözlerine sokmayı seviyor, kendimize ait olmayan emanet düşünceleri söyleyip farklı olacağımızı sanıyoruz. Ancak nafile, günün sonunda rezil olduğumuzla kalıyoruz.



Arzu Sabancı... Sosyetenin bilinen bir ailesine mensup, tanınmış bir kişi... Daha önceleri pandemi döneminde yalısından 'Evde Kal' paylaşımı yapıp tepki toplamıştı. Bunun benzeri birkaç hadisesi daha var Arzu Sabancı'nın.



Ancak bunlardan hiç ders çıkarmayan Arzu Hanım, son olarak Türkiye'ye gelen turistleri hedef aldı. Hem de üstüne hiç vazife olmazken... "Şehrimizi işgal ettiler... Simsiyah kıyafetli turistler..." diyerek nefret ve ırkçılık dolu bir paylaşımla Müslüman turistleri hedef aldı Arzu Sabancı... Sonrasında gelen tepkiler ile çark edip apar topar yaptığı paylaşımı sosyal medyadan kaldırdı.
Ne kadar çirkin bir söylem, simsiyah kıyafetliler... Böyle bir nefret söylemini böyle bir isme yakıştıramadım doğrusu... Eskiden sadece gelin adayları ile ilgili konularda ismi anılırdı veya hazırladığı koleksiyonlarla adından söz ettirirdi...
Keşke bu tip sevimsizlikler yerine eskide olduğu gibi kalsaydı...

AZER BÜLBÜL'ÜN FİLMİ GELİYOR
MERHUM sanatçı Azer Bülbül için yapılan saygı albümünün milyonlarca kez dinlenmesi üzerine yapımcılar, sanatçının hayatını film yapmak üzere ortaya çıktı.



Müslüm Gürses'in filminin 4,5 milyon izlenme sayısı elde ettiği sinemada Bülbül'ün hikayesinin de milyonları gişeye toplayacağı kesin... Ancak saygı albümünün olduğu gibi filmin de haklarını elinde bulunduran Soy Yapım'ın ortağı Uğur Kalabaş; kendileri dışında kimsenin Bülbül'ün hayatını beyazperdeye taşıyamayacağını vurguladı. Önümüzdeki günlerde Bülbül filmi hakkındaki detayları hep birlikte göreceğiz.

MAGANDAYA HADDİNİ BİLDİRMEKTE KARARLI
Gül Gölge, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da köpeği Marko ile birlikte denize girdiği esnada büyük bir şok yaşamıştı. Bodrum'da yaşadığı sitenin iskelesinde köpeği ile yüzen Gölge'nin üzerine tekne sürülmüş ve ardından da birçok hakarete maruz kalmıştı...




Gerçekten akıl alır gibi değil. Bunu yapacak zihniyetin varlığı dahi insanın sinirlerini bozmaya yetiyor. Ama Gül Gölge tatil beldesindeki bu magandaya haddini bildirmekte kararlı. Sessiz kalmayan Gölge, 'Gerekirse İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğim. Bu zorbalığın cezasını çekecek, ya tedavi olacak ya da topluma karışmayacak" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA