Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Hailey Bieber’ın komplekssiz duruşu

En güzel cilt yapısına sahip ünlülerden biri olan Hailey Bieber'ın kurduğu Rhode nihayet 15 Haziran'da satışa çıktı ve çıktığı gün tüm stokları tükendi. Cilt bakım ürünlerinden oluşan markanın kampanya görselleri son derece etkileyici. Kardashian yapaylığının yanında Hailey'in doğallığı hayranlık uyandırıyor. Mesela burnunun bu kadar yamuk olduğunu bu zamana kadar fark etmemiştim. Hiç kompleks yapmamış, fotoşopla düzelttirmek istememiş. Öz güvenini ve tavrını takdir ettim.



TAKDİRE ŞAYAN
Kampanya görselleri kadar marka tanıtımı için katıldığı program ve davetlerde giydikleri de etkileyiciydi. Günlerce birçok kombin yapıp tek bir kusurlu görünüm vermemesi takdire şayan. En çok beğendim kıyafeti The Tonight Show programında giydiği 16Arlington imzalı elbisesi oldu. Diğer muhteşem kombinlerinde; gri Saint Laurent ceket elbise, siyah Sportmax elbise ve bej Sportmax takım, krem Jil Sander elbise, siyah Aggi blazer ceket tercih etmişti. Hepsinde ayrı ayrı muhteşem görünmeyi başarmış.



İKON OLMAK İSTERKEN REZİL OLDU
Hatırlarsanız daha önce Kim Kardashian'ın bu yılki Met Gala'da Marilyn Monroe'nun ikonik 'Happy Birthday Mr. President' elbisesini giymesini konu etmiştim. Gecenin en çok konuşulan ve sonrasında da eleştirilen ismi olmuştu ve adını Met Gala tarihine altın harflerle(!) yazdırmıştı. Öyle bir yazdırmıştı ki elbisenin tasarımcısı Bob Mackie bile elbiseyi Kim Kardashian'ın giymesinin yanlış olduğunu söylemişti.



Ne yazık ki korkulan başa geldi ve herkesin Kim Kardashian giymeden önce tahmin ettiği şey gerçek oldu. Bu elbiseye nasıl sığdığı düşünülürken bir Marilyn Monroe koleksiyoneri sosyal medya hesabından aslında sığamadığını ve sığmaya çalışırken elbiseye zarar verdiğini fotoğraflarla ispatladı. Anlayacağınız bir tarihi eser ciddi manada tahrip olmuş oldu. Elbisenin dikişleri patlamış, kristalleri dökülmüş ve narin kumaşı sünmüş. İlk giydiğinde, "Hadi bu düşüncesizliği Kim Kardashian yaptı ama müze görevlileri buna nasıl izin verdi?" deyip büyük bir sorumsuzluk olduğunu belirtmiştim. Dediklerim şimdi maalesef somut bir şekilde anlam buluyor. İşin asıl suçlusu buna izin veren müze görevlileri.
Kim Kardashian ikonik bir an yaşayacağını zannederek yola çıktı fakat sadece rezil olduğuyla kaldı. Böyle bir olayın üzerine başka ikonik elbiselere de musallat olmaz diye umuyorum.



GURUR DUYDUK
Hafta içerisinde hoş bir sürpriz yaşadık. Şimdiye kadar dünya moda arenasında Balenciaga, Dolce&Gabbana, Vera Wang, Pucci gibi markaların defilelerinde yürümeyi başarmış olan modelimiz Günce Gözütok son olarak Cartier'in Beautés du Monde koleksiyon defilesi için Madrid'deydi. Birbirinden güzel mücevherlerin sergilendiği şovda mesleğini en iyi şekilde sürdüren Gözütok, başarılarının arasına dünyaca ünlü bir mücevher markasını da eklemiş oldu. Kendisini tebrik ederim.



ÖZGÜRLÜĞÜNDEN SONRA SEVDİĞİNE DE KAVUŞTU
13 yıl boyunca babasının vasiliğini yaptığı dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, açtığı davayı kazanması ile özgürlüğüne kavuşmasının ardından aşkına da kavuştu ve 28 yaşındaki sevgilisi Sam Asghari ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Özel dikim Versace imzalı gelinliği oldukça sadeydi fakat bir o kadar da şıktı. Kayık yakalı, inci düğmeli, derin yırtmaçlı gelinliğin kuyruğu yaklaşık 3 metre uzunluğundaydı. Damat da Versace'den giyinmişti. O da jilet gibi görünüyordu. Düğünün davetlileri arasında önemli isimler vardı. Gelinliğinin mimarı Donatella Versace, Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez ve Drew Barrymore ile gece boyu renkli anlar yaşadılar. Çekilen her karede ortamın neşesi ve samimiyeti hissediliyordu.



Özellikle Madonna ile yaşadığı anlar oldukça duygusaldı. 2003'teki ikonik sahneyi yeniden canlandırmaları ve Madonna'nın bir abla edasıyla Britney'e kol kanat germesi dikkatlerden kaçmadı.
En eski arkadaşlarından Paris Hilton ile zamanında 2000'li yılları sallıyorlardı. Sonrasında ikisi de düşüşe geçmişti. Şimdi ikisini yeniden omuz omuza ve psikolojik olarak yükselişte görmek çok güzel. Britney'in geçmişte yaşadığı her evliliği mesleki çöküşünü hızlandırmıştı. Umarım bu sefer tersi olur ve mutluluğu yakalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA