Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocukları kurtarmıştı şimdi linç ediliyor

Şaban Sarıyar, bir TV kanalında 19 yıllık eşi Gülşah Sarıyar'ın başka bir adamdan ikiz çocuk doğurduğunu ve bu nedenle eşinden boşanmak istediğini açıkladı. Sevgilisiyle kaçan Gülşah Sarıyar'a ulaşıldı. O da programa çıktı. İkiz bebekleri gizlice doğurduktan sonra 1 yıl kayıp hayatı yaşadığını ve çocukları ismini bile bilmediği bir aileye verdiğini itiraf etti.
Yine aynı programda ikiz bebekleri alan aileye ulaşıldı. İkizleri alan Mehmet B. ile telefon bağlantısı yapıldığı sırada Mersin'deki Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eve baskın yaptı. Mehmet B.'yi ve ikiz çocuklara bakan iki kadını gözaltına aldı. İkiz bebekler Çocuk Esirgeme Kurumu'na sevk edildi...
Bu olayların hepsi geçtiğimiz yıl atv'de Esra Erol'un programında yaşandı. Çocuklar kurtarıldı, Emniyet ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Erol'a teşekkür etti.
Şimdi ise Esra Erol, benzer bir olayda linç ediliyor, toplumun ahlakını bozmakla suçlanıyor. Çünkü DNA testi sonucu kızının eşinden değil komşusundan olduğu ortaya çıkınca Esra Karakuş çok sevindi! Evet, o sevinç anı rahatsız ediciydi ama Karakuş'un yaptığı cahilliğin faturası neden Erol'a çıkarılıyor? Yanıt basit; sosyal medya mahkemesi böyle karar verdi.

Erol'u sosyal medyada suçlu ilan edenler kim? Genelde linçci tayfa! Bu grubun içinde PKK, FETÖ ile bağlantılı olan hesaplar ve bu örgütlere sempati duyan insanlar da var. Amaçları Turkuvaz Medyayı'yı yıpratmak, ne kadar vurursak o kadar kardır diyorlar. En kötüsü ise bu linç kampanyasının uzantılarını bilmeden Esra Erol'a nefret söyleminde bulunan sade vatandaşların olması!
Esra Erol, daha önceki programlarında da 20'yi aşkın olayda DNA testine başvurdu. Farklı kanallarda birçok programda DNA testleri açıklanıyor. Bu testler sonunda geçtiğimiz yılda olduğu gibi bazen çocuklar kurtarılıyor! O zaman Esra Erol'un ve atv'nin suçu ne?

Covid-19 otobüsü!
Taksim'de karantinada olması gerekirken otobüs kullanan özel halk otobüsü şoförü polis ekiplerince yakalandı ve ambulansla hastaneye götürüldü. Şoföre, karantina kurallarına uymadığı için 3 bin 150 lira cezası yazıldı.
Peki, o otobüse binenlerin suçu neydi? Ya virüs kaptılarsa? Adam canlı bomba gibi kim bilir kaç gün otobüs kullandı! Covid-19 hastası olduğu halde, düğüne, işe gitmenin, halay çekmenin, otobüs sürmenin cinayete teşebbüsten bir farkı yok. Daha ağır cezalar konmalı.

Babalık testlerindeki artış
Esra Erol'un programında gündeme gelen DNA ve babalık testlerinde aslında büyük artış var. Örneğin babalık testi yapan özel bir laboratuvar, test sayılarında geçtiğimiz yıllara göre üç kat artış olduğunu, test için günde 100'ü aşkın telefon aldıklarını açıklamıştı. Sıkı durun, teste başvuran her dört kişiden biri, çocuğunun başkasından olduğunu öğreniyor. İşte size tartışılacak bir konu! Bu önemli konuyu Esra Erol'un programı sayesinde tartışıyoruz.
RTÜK'ten ceza alan, sosyal medyada linç edilen program aslında toplumda yaşanan yozlaşmaya ışık tuttu, çözüm için farkındalık yarattı! RTÜK başta olmak üzere kurumlar, linçci grupların kurduğu sosyal medya mahkemelerinin etkisinde kalıp aceleci kararlar almamalı!

Kaynakçı Serenay!

İstanbul sokaklarında görüntülenen Serenay Sarıkaya, gözlüğüyle dikkat çekti. Kaynak gözlüğü gibi maşallah. Serenay bunu deniz gözlüğü olarak da kullanabilir. Bazıları bu gözlüğü dikkat çekmek için taktığını söylüyor. Bence bu gözlük koronaya karşı siperlik yerine de kullanabilir ve faydalı olabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA