Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Madem ayrılacaktınız niye yalanladınız?

Şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla Gençoğlu'ndan şu açıklama geldi: "Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Dostluğumuzun kıymeti bakidir."
İnsanlar evlenir de, boşanır da, gayet normal durumlar. Normal olmayan magazinde 'ayrıldılar' diye çıkan haberlerin yüzde 90'ı ilk aşamada reddediliyor, haberi yapanlar yalancı ilan ediliyor ama çoğu haber doğru çıkıyor.


Evet, çiftler zaman kazanmak, birbirlerine son bir şans vermek istiyorlar ve ayrılık haberlerini başta yalanlıyorlar. Başta "Evet sorunlar yaşıyoruz, düzeltmeye çalışacağız" diyen bir ünlü niye çıkmaz?
İşte Sıla ve Hazer; yalanlayarak başladıkları ilişkilerini yalanlayarak bitirdiler! Ocak 2019'da muhtemelen alkolün etkisiyle uyuyakaldıkları araçta çekilen bu samimi fotoğraf için Hazer "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk yok, alakası bile yok. Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakın zamanda bu projenin haberleri çıkacak öğreneceksiniz..." diye bir açıklama yapmış ve aşk yaşadıklarına dair çıkan haberleri yalanlamıştı.
O dönemde Hazer evliydi, Sıla da Ahmet Kural ile ilişkisini yeni bitirmişti ve şiddet gördüğü için dava açmıştı. Hazer ve Sıla'nın ilişki yaşadıkları biliniyordu ama bunu aylarca basından sakladılar. Sonra da el ele gecelere aktılar. 2020'nin Ocak ayında evlenen Hazer ile Sıla sadece 10 ay evli kalabildiler!

Evliliğin bu kadar kısa sürmesinin nedeni acaba pandemi süreci miydi? Sürekli aynı ortamda kalmak tüm dünyada boşanma oranlarını artırdı. Ya da biten bir ilişkinin üstüne hemen evlenmek çiftlere yaramıyor mu? Ayrılığın Sıla açısından sevindirici yanı, bu kez şiddet görmemesi, yaralayıcı laflar duymaması. Keşke her ayrılan "Dostluğumuzun kıymeti bakidir" dese.

Ya zirvede ya da dipteyiz
UEFA Uluslar Ligi'nde liderlik için çıktığımız Macaristan maçında yenilerek küme düştük iyi mi! C Ligi'nde Faroe Adaları, Cebelitarık, Lüksemburg gibi garsonların, balıkçıların forma giydiği, amatör futbolcuların çoğunlukta olduğu milli takımlarla maç yapacağız.
Aynı ligde Rusya'yı yendiğimizde A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Şenol Güneş'i öve öve bitiremeyenler, "O emekli olursa ne yaparız?" diyenler şimdi aldığı parayı tartışıyorlar!
Yıllık 3.2 milyon Euro maaşla dünyanın en çok kazanan dördüncü teknik direktörü olan Güneş'e "Kazandığı parayı Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışla ve istifa et" diyenler bile oldu. Takım olarak ya dipteyiz ya da zirvedeyiz! Dünya Şampiyonu Fransa'yı yenen, Macaristan'a yenilen de aynı takım! Yorum yaparken de ya göklere çıkarıyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz!

Ev değil Nuh'un Gemisi
Geçtiğimiz hafta Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy'de bir eve düzenlediği baskında satışı ve beslenmesi yasak 12 hayvan ele geçirmişti. Evde sakallı ejder, piton yılanı, boğa kurbağası, savan monitörü, iki mavi dilli kertenkele, üç yavru tarantula, 2 metre uzunluğunda albino beyaz boa yılanı bulunmuştu.
Hayvanlarına el konulan Tutku Filizli, basına şöyle konuştu: "Hepsini internetteki ilanlardan kedi köpek satın alır gibi aldım. Yasak olduğunu bilmiyordum. Herkes besliyor. Satmam için para teklif ettiklerinde bile satmadım. Çocuğum gibi hepsi." Yasak olduğunu bilmiyormuş! Hiç güleceğim yoktu.

ÜRETİP SATIYOR MU?
Evin Nuh'un Gemisi'nden farkı yok. Hayvanların bazıları çift! Tutku Hanım ender bulunan hayvanları üretip satıyor da olabilir!
Tutku Hanım ile aynı apartmanda yaşasanız ne hissederdiniz? Bazen evde beslenen tropikal hayvanların kaçtığına dair haberler de okuyoruz. Düşünsenize üst komşudan dairenize piton yılanı, sakallı ejder geliyormuş. Korku filmi gibi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA