Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Maddi sorunları çözeceğiz, daha titiz olacağız

Dün Başak burcunda başlayan Yeniay, hem yaşamlarımızdaki düzeni oturtmaya çalışacağımıza, hem de içinde bulunacağımız kaoslu durumları bile kontrol edebileceğimize işaret ediyor. Her şeyin bir sebebi olduğunu bize daha iyi hatırlatacak bu Yeniay…

SAĞLIK VE DİSİPLİN
İçimizdeki titizliğin ve kontrol mekanizmasının arttığı bu süreçte, Başak burcunun belirgin özelliklerini net bir şekilde hissedeceğiz. Özellikle sağlık sektörü içerisinde görev alan Başak burçlarının temizlik rutinleri kimilerine hastalık derecesinde takıntılı gelebilir. Kısacası kendimizi mental anlamda koruma altına almak isterken sınırları zorlayabiliriz. Dün Başak burcunda gerçekleşen Yeniay'da neler konuşulacak?
Gümrükler
Vakıf ve yardım kuruluşları
Futbol kulüplerinin kongre üyeleri
başkanlar
finans uzmanları
Öğretmenler
Kolluk kuvvetleri
1960 ve 1969 doğumlu olanlar, alım veya satım olaylarına girecekse eğer Yeniay onlara bu konuda daha sabırlı olmaları gerektiğini fısıldayacak. Yeniay, maddi sorunlarımızın çözüleceğini, hukuksal anlamda hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı ve hepimizin Başak burcunun özelliklerine bürüneceğimizi vurguluyor.

GARANTİCİ OLACAĞIZ
Gözlemci ve garantici olmanın meyvelerini toplamayı isteyeceğiz. Hukuksal davalarda sözünde durmayan ve uzlaşmaya yanaşmayan kişileri gözlemlerken kendi içinde çelişen insanları çevremizde bulundurmak istemeyeceğiz. Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay'ın gündeme taşıyabileceği isimler:
Fatih Terim
Keanu Reeves
İbrahim Kalın
Özgür Özel
Beyonce
Bergüzar Korel
Merve Boluğur
Aras Bulut İynemli Eylül ani ayrılıkları da beraberinde getirebilir. Özellikle Yeniay'ın Başak burcundaki etkileri ilişkilerdeki baskın karakterlere vurgu yaparken, ayrılmayı beklemediğiniz çiftlerin bile ayrılık haberlerini duyabilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş Satürn 120'liği dernek ve odalar yönetiminde değişimlerin altını çizebilir. 1920'de kurulan Yeşilay konuşulabilir. 20 Temmuz 1974'lü Chiron'u Koç burcu olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin gündemi değişebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA